...NX6200AX...
...NX6200AX...
...Chlapci..akosi som to prehnal s taktovanim grafy...hram hru zrazu restart pc..karta sa vratila do povodnych taktov...skusam ze nataktujem znova trocha menej...zistil som ze jadro mi taktovat nejde stale deaflaut 351MHz..pamate idu taktovat normalne co s tou"kraksnou"je?!
taktovanie cez Riva-tuner....
taktovanie cez Riva-tuner....
Naposledy upravil/-a Blade6591 v Pi 29. Sep, 2006, 17:27, upravené celkom 1 krát.
...ano pamate idu uplne normalne zaujimave...2D takty sa udrzia no ale tie 3D proste nejdu ,mozem tam hodit napr 500Mhz,ale pojdu na 351Mhz,-vtedy ak dam v riva tunery Hardware monitoring... vies si myslim ze tam je nieco poskodene,barzkedy mi nejde zapnut Win,pohybem kablami na zadu a zrazu facha...SurrendeR napísal: skus reinstall rivatuner, alebo skus origos taktovanie v ovladacoch.
Pamete ti idu taktovat a gpu nie?
2 Dominik: Ja tu nerobim ziadnu kampan za zlegalizovanie mari...Ja si dam taky avatar aky uznam za vhodne... ja sa Ti nestaram aky mas avatar..tak asi ale dost OT
ide prave oto, aby si skusil akekolvek ine ovladace. Mohlo by to pomoct. Nejde ani tak o verziu, ale o preinstalovanie VGA. Najlepsie by bolo , keby si odinstaloval rivatuner a potom aj VGA (cez driver cleaner) a potom nanovo nainstaloval ine drivre a potom rivu...
Spoiler: ukázať