mys imunna voci dobleclick problemu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mys imunna voci dobleclick problemu
ak vas tato problematika zaujimala a skumali ste uz skor,ktra mys je imunna voci tomuto rozsirenemu problemu,budem rad,ak sa podelite so skusenostami
"mysi razer dethadder,roccat kone a kone+ som uz mal a uz nechcem/
"mysi razer dethadder,roccat kone a kone+ som uz mal a uz nechcem/
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: mys imunna voci dobleclick problemu
to by musela byt myska ktora nepouziva mikrospinac. zatial sa mi to objavilo na kazdej myske, sice na jednej az po 8 rokoch ale objavilo sa
Spoiler: ukázať
Co brani vymenit mikrospinac ked zacne robit doubleclick? Ja som kupil este kedysi davno svoju MS Habu, super myska. Jedneho dna zacala robit doubleclick, tak som vymenil spinac. Asi tri roky dozadu definitivne zdochla. Celkom som bol nestastny z toho, skusal som rozne Razerky ci mi sadnu do ruky ale za tie prachy to nebolo ono... nakoniec som zohnal vo vypredaji za par euro opat MS Habu ktora bola niekolko rokov vystavena v blistri. Zatial si musim zaklopat ide dobre, ale v pripade pruserov menim spinac. Za par centov sa daju zohnat na ebayi.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hm,tak napokon riesenie a nasiel som si ho aj sam..mozno pomoze aj vam ostatnym
na roccat konne+ to ide sakra tazko dat naspat ten pliesok,ale napokon sa zadarilo oba
na roccat konne+ to ide sakra tazko dat naspat ten pliesok,ale napokon sa zadarilo oba
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Pi 09. Jún, 2017, 23:25, upravené celkom 1 krát.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
len s takym ohybanim plechu to opravis tak na tyzden. k normalnemu rieseniu treba odpajkovat cely spinac a pripajkovat novy, co pre niektorych z nas co volnou rukou nenakreslia ani ciari a su radi ked na 5. pokus trafia klucom do zamku je trosku problem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
uvidime ci na tyzden..podla mna nie
Za vyskusanie nic nedas. Tiez si myslim ze je to iba docasne riesenie. Vymenu spinaca zvladne kazdy kto uz par krat drzal v ruke pajkovacku pripadne teplovzdusnu pistol /teraz nemyslim tu stavebnu samozrejme/
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vymena spinaca je myslim 100x lahsia ako tam napasovat ten pliesok s trasucimi sa rukami
ak to nebude ok,tak to objednam z alieho a napajkujem to tam
ak to nebude ok,tak to objednam z alieho a napajkujem to tam
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
tiez som opravoval ohnuty pliesok a drzi uz cca pol roka
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
3x opravovany pliesok na deathadder, zakazdym vydrzal viac nez rok poriadneho gamingu, nakoniec som pri tom ulomil kabel v mysi
potom som kupil corsair scimitar a uz po par mesiacoch(bez hrania) zacali dvojkliky, tak som rozobral naraz rovno obe tlacitka, odvtedy krajsie klikaju s lepsim zvukom a obe rovnako, klik zalezi od toho ako sa pliesok ohne, takze asi by som to uz spravil aj keby nerobila dvojkliky
inak chytit pevne zboku pinzetou a potom pritlacit druhou rukou napr s ihlou
potom som kupil corsair scimitar a uz po par mesiacoch(bez hrania) zacali dvojkliky, tak som rozobral naraz rovno obe tlacitka, odvtedy krajsie klikaju s lepsim zvukom a obe rovnako, klik zalezi od toho ako sa pliesok ohne, takze asi by som to uz spravil aj keby nerobila dvojkliky
inak chytit pevne zboku pinzetou a potom pritlacit druhou rukou napr s ihlou
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Neviem ake ma byt primarne urcenie tej mysi ale Logitech MX Master za tu cenu ako sa teraz predava je takmer kradez.
Co sa tyka doubleclicku, tak staci dat do googlu "MX master double click" a porovnat to s "Deathadder double click".
MX Master mam uz takmer 2 roky a nemozem na nu povedat kriveho slova. Predtym som mal Deathadder, ktory je mimochdom drahsi, hned na prvy pohlad vidis a citis lacne spracovanie. Po per mesiacoch isiel na reklamaciu kvoli double clicku. Dali mi novy kus, ktory som hned predal a aj ten isiel po chvili na reklamaciu.
Jedina vec, ktora by ma donutila prejst na inu mys ako Master by bol gaming na "profi" urovni (tj. taky za ktory by ma platili).
Co sa tyka doubleclicku, tak staci dat do googlu "MX master double click" a porovnat to s "Deathadder double click".
MX Master mam uz takmer 2 roky a nemozem na nu povedat kriveho slova. Predtym som mal Deathadder, ktory je mimochdom drahsi, hned na prvy pohlad vidis a citis lacne spracovanie. Po per mesiacoch isiel na reklamaciu kvoli double clicku. Dali mi novy kus, ktory som hned predal a aj ten isiel po chvili na reklamaciu.
Jedina vec, ktora by ma donutila prejst na inu mys ako Master by bol gaming na "profi" urovni (tj. taky za ktory by ma platili).
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
razer deathadder v1 som mal 6 rokov a odislo nanej kolecko, uz nescrollovalo, s doubleklik som problem nemal. A to som ju mal v casoch farmville
steelseries sensei raw odisla gulicka, nesla klikat po 3 rokoch :/
Momentalne par mesiacov logitech g403
steelseries sensei raw odisla gulicka, nesla klikat po 3 rokoch :/
Momentalne par mesiacov logitech g403
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
MX Master by som na gaming nebral, mám Performance s podobným tvarom - na prácu dobrá, ale hralo sa mi s ňou zle, príliš mohutná a ťažká. Inak vďaka za návod, škoda že som sa nedávno zbavil všetkých starých ale inak dobrých myšiek ktorým nič iné nebolo len problém s klikaním (Logitech MX400, Microsoft Wheel Mouse Optical - fakt dobrá budget myš, nerobí dakto niečo podobné aj v dnešnej dobe?). Svokrovci majú nejakú lacnú sr@čku čo robí dvojklik v podstate od výroby, možno sa vrhnem na ňu
Inak myši bez problémov s klikom:
Logitech MX518
Logitech G400
Už dlhšie rozmýšľam nad upgradom ale potvory stále idú ako nové, najlepšia kúpa myši akú som kedy urobil
Myši s problémom s klikom (dvojklik, vynechanie kliku - častejší problém):
Všetky ostatné čo som mal vrátane Logitech MX400 takže keď Logitech tak len gaming rada
Teda ešte Performance MX nemá problém ale tú používam len výnimočne takže má príliš málo klikov na to aby som mohol s čistým svedomím vyhlásiť že nemá problém.
Inak myši bez problémov s klikom:
Logitech MX518
Logitech G400
Už dlhšie rozmýšľam nad upgradom ale potvory stále idú ako nové, najlepšia kúpa myši akú som kedy urobil
Myši s problémom s klikom (dvojklik, vynechanie kliku - častejší problém):
Všetky ostatné čo som mal vrátane Logitech MX400 takže keď Logitech tak len gaming rada
Teda ešte Performance MX nemá problém ale tú používam len výnimočne takže má príliš málo klikov na to aby som mohol s čistým svedomím vyhlásiť že nemá problém.