Fajcenie,prestavanie,skusenosti
Re: Fajcenie,prestavanie,skusenosti
Marsky sú super, aj keď vizeraju asi horšie na stole v bare ako Malboro ale mne tiež chutili viac ako hocičo iné.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja som posledne dva roky presiel komplet na mentolky..hlavne westky
bez capsule mi cigy vobec nechutili uz
bez capsule mi cigy vobec nechutili uz
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ja som v zivote nikdy nefajcil, ale sem tam si zavapujem velmi rad. A nemozem vam nic ine odporucit ako si miesat liquid sam, zacne vas to aj bavit ked si spravis chut podla chuti najviac sa mi osvedcila The FUU baza 60/40, a prichute si uz vsetky nepamatam, ale tiez the fuu a este ine, je to super ked si spravis aky chces mix kazdopadne skusal som nikotinove baze od znamich, a je to pekny hnus , zabija to tu chut neskutocne
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aku aplikaciu ste pouzivali na andoride ohladom tejto temy ? skusal som nejake,ale nevyrovna sa to tomu co som mal na win paradoxne
Apka ti len stale pripomina ze s tym bojujes. Ja som po chorobe a uz asi mesiac uplne smoke free. Sport, konicky, bussy hlava, to je to co ma drzi od cigi
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Ibiza ťa drži od fajčenia, priznaj formu, radšej natankuješ o 3,80 viac
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v zavislosti je velka chyba zabudnut,ze bojujes..to budes do smrtiBroslowski napísal:Apka ti len stale pripomina ze s tym bojujes. Ja som po chorobe a uz asi mesiac uplne smoke free. Sport, konicky, bussy hlava, to je to co ma drzi od cigi
app mi pripomina hlavne kolko som zarobil..o koklko som zdravsi a ine motivacie a benefity
Mate pravdu obaja mna tie prachy ale moc netrapia ( nie zeby som bol nejak extra bohatier ) skor ide o to zdravicko. Samozrejme kazdemu co pomoze, dobre je
Teraz som zacal dost korculovat a ver mi ze vysledky abstinencie su obrovske. A to je ta najvacsia motivacia pre mna. Treba vsak urcite vyuzit kazdy jeden prostriedok, len si netreba okolo toho postavit cely zivot zasa
Teraz som zacal dost korculovat a ver mi ze vysledky abstinencie su obrovske. A to je ta najvacsia motivacia pre mna. Treba vsak urcite vyuzit kazdy jeden prostriedok, len si netreba okolo toho postavit cely zivot zasa
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ano,vykonovo som siel poriadne hore..vidim bike pred a teraz..a fitko ide lepsie..
netreba si stavat na tom ziuvot,to je naprd..dolezite je ale vediet ze tam ten problem je,bol
velakrat sa mi stalo,ze som proste podcenil situaciu,uz som myslel ze som za vodou ..tak som nebol pripraveny celit cige
netreba si stavat na tom ziuvot,to je naprd..dolezite je ale vediet ze tam ten problem je,bol
velakrat sa mi stalo,ze som proste podcenil situaciu,uz som myslel ze som za vodou ..tak som nebol pripraveny celit cige
Neviete poradit appku na android? Najlepsie slovensku nejaku motivacnu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
internet banking
To je demotivacna
od dnes prechádzam na elektronickú, snáď úplne a neskôr aj bez nej, som zvedavý
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Držím palce
gutluck! ja zatial drzim bez problemu ani elektricka ani nic Zubar mi dostatocne vycistil penazenku i tak