Steam digitalna distribucia hier
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Steam Digital Distribution
Hej, lebo su tisicky pred tebou uz. Ja som tiez este nepredal vsetky, zo vcera mam este 150 za 0.05 centov. Inak som uz vsetko popredaval, najrychlejsie sli Gems z emoticonov, co popadalo z craftingu bagdov (4000 emoticonov ). Celkovo mi dobilo penazenku o 50€ skoro a som pekny level 111 z 22. Idem este spravit zo zvysnych gemov Hentai booster packs, tie sa predavaju nadrzanym teenegarom za skoro Euro kus .
Spoiler: ukázať
Smozrejme: https://github.com/JustArchi/ArchiSteam ... ag/2.3.2.0
Stiahnes rar, rozbalis na plochu, otvoris configurator, kliknes na +, enabled zmenis na true, vyplnis meno a heslo, popripade farmoffline das na true, zavries to, otvoris ASF zadas autentifikator a ides.
Ja zo 151 na 162. A za karty + zosrotovane nepouzitelne pozadia/emoty som kupil 10 klucov. Cize do 170 mi to (zadarmo) v pohode vyjde.
Stiahnes rar, rozbalis na plochu, otvoris configurator, kliknes na +, enabled zmenis na true, vyplnis meno a heslo, popripade farmoffline das na true, zavries to, otvoris ASF zadas autentifikator a ides.
Pekne pekne takyto boost naraz.icefire napísal:Celkovo mi dobilo penazenku o 50€ skoro a som pekny level 111 z 22.
Ja zo 151 na 162. A za karty + zosrotovane nepouzitelne pozadia/emoty som kupil 10 klucov. Cize do 170 mi to (zadarmo) v pohode vyjde.
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Srotoval si to na gems, predal gems a kupil CS GO kluce? Ak ano, tak to si potreboval 31 sacks of Gems, co je 31000 gemov. Poziadie/emote ide za cca 10 gemov kus (basic), cize si musel srotovat 3100 pozadi a emotov.
A za jeden kluc bolo pred sale 26 setov, teraz je 17 co som pozeral, cize to islo ukrutne dole.
A za jeden kluc bolo pred sale 26 setov, teraz je 17 co som pozeral, cize to islo ukrutne dole.
Tak tak. Mal som tam ale uz nejake veci aj z predchadzajuceho levelovania.
Este vcera to bolo 1:16-20. 26 bolo a uz pravdepodobne nikdy nebude vdaka obmedzeniam co pridal naposledy steam. Vtedy to hned zacalo padat.
Stale je to ale lepsie ako 1:5 a podobne co bolo pred rokom.
Este vcera to bolo 1:16-20. 26 bolo a uz pravdepodobne nikdy nebude vdaka obmedzeniam co pridal naposledy steam. Vtedy to hned zacalo padat.
Stale je to ale lepsie ako 1:5 a podobne co bolo pred rokom.
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Akurat som vcera uvazoval, ci kupit kluce a tiez dorobit lvl150 aspon. Kedze levelovanie uz nikdy nebude taketo lacne v buducnosti, ako teraz. Ale asi to nespravim 111 je pekne cislo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
aby som pochopil to idlovanie bot sa tvari akoze hra tu hru a mne pribudaju karty?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ano, presne tak. Bot zapne dokonca viacero hier naraz, cize na zaciatku mozes idlovat aj 600 hier napriklad a potom sa ti to po 2 hodinach prepne do individualneho rezimu a budu ti padat karticky pre iba jednu hru.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
@icefire vysvetli mi to ze na zaciatku mozes idlovat aj 600 hier ? Neni za to ban na ucet ked je zapnutych akoze viac hier naraz ?
- icefire
- Pokročilý používateľ
To skadial mas takuto informaciu? Lebo nic take neexistuje.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
pripredaji musim stale potvrdzovat po jednej polozke?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
V telefone ano, ale ak si simulujes Android na PC tak nie
- icefire
- Pokročilý používateľ
Autentifikator mam iba na telefone, nechcem riskovat tuto simulaciu na PC. Ale par iOS verzii dozadu pridali odklikavanie viacerych items naraz, ale aj tak ich musis najprv naklikat individualne (nie je nieco ako select all), ale aspon je to rychlejsie. Vcera som prezil tych cez 1000 potvrdeni cez telefon, takze sa to da, sadol som pred TV a klikal som
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
a kde si mam nastavit aby mi idlovalo viacero hier naraz v tom asf ?