nejak sa mi to nezda... AMD procesor najdes v inych obchodoch cez 20eur lacnejsie (mas 240 a vies mat pod 220), dosky som nepozeral uuuuuplne presne ale mas za stovku pricom nieco za 80-85eur by mohlo spravit rovnaku sluzbu a mat rovnake parametre, no a pamate tiez nemas ani zdaleka najlacnejsie.
16GB 2400MHz vies kupit radovo za stodesat take ktore preklopis na 2866 alebo mozno 3000.
Cize z celej tej tvojej sumy sa da este zhruba 50 zrazit dole, mozno ta to nezaujima mozno zaujima neviem, pre mna by to rolu nehralo (napriklad vyber obchodu - mozes mat ku Gabovi velmi blizko, mozes mat spickove referencie nejake dalsie sluzby zakaznikom a podobne, neviem preco si vybral tento konkretny shop ale cenova hladina primarny dovod zrejme nebola).
Pamate : mozno tresnem sprostost lebo AMD platformu nepoznam - nebolo by sikovnejsie spravit 1x 16GB modul namiesto 2x 8GB co mas teraz ? Zachovas si lepsie moznosti rozsirenia do buducnosti i ked samozrejme nie kazdy potrebuje nad 32GB. Ak tam nie je velky vykonovy rozdiel, uvazoval by som aj nad touto moznostou.
Ryzen PC hry + CAD
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Ryzen PC hry + CAD
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: Ryzen PC hry + CAD
ano len pamete este neviem ake ci hz maju az taki vplyv na vykon