Do toho si pridaj 750 eur za 1080 Ti. Cize za +- 3 mesiace mas peniaze za kartu(y) spat a uz len +.
(akurat, ze karty nejak niesu a 1-2kW zdroje tiez nie)
No skúsil som to aj ja, skúsil som podľa toho návodu na severthehome. GTX 1060 dáva okolo 330 Sol/s s tým odporúčaným EWBF miner (čo som čítal berie 2% províziu), peňaženku som nainštaloval tú Jaxx Blokchain Wallet a pool som dal nanopool (1% provízia). Ak som to správne pochopil, stačilo mi založiť Zcoin peňaženku v tom Jaxx, nakonfigurovať EWBF miner na moju peňaženku a ten pool a nič viac netreba? Kdesi píšu že sa treba registrovať na burze, inde že neodporúčajú registrovať na burze ale používať vlastnú peňaženku. Kdesi som čítal aj že sa treba registrovať na poole, ale na tom nanopool nikde nevidím tú možnosť. Peniaze v peňaženke nemám žiadne zatiaľ, ale z toho poolu vyplácajú vraj najmenej 0,01Zcoin takže si asi ešte počkám...
Nezabudol som na nič? Aby som neťažil niekoľko dní zbytočne
Tak mne ide hlavne o to využiť kartu keď ju už mám, radšej zarobiť pár desiatok eur mesačne ako nezarobiť keď už ten HW raz mám nevyužitý
Z kalkulačiek mi vychádza zárobok cca 100€ mesačne čo fakt nie je na zahodenie!
Dakujem za info sefko!
A realne to funguje,tak,ze co tazis ten vypocitany profit ti ide priamo do tej penazenky a mozes si to dat vyplatit...alebo to je formou,ze tazis tu menu a nasledne podla nejakej burzy ho predas?
Celkom fajn citanicko na plazi,rozsirit si obzory:)