Ahojte,
nemenovana mala firma v KE kupuje budovu v centre (stara rozbita, optika tam urcite nie je este), moja nemenovana priatelka dostala za ulohu zistit ci antik orange alebo Tcom ako riesenie ISP. (alebo ine...)
Je mi jasne ze treba pytat ponuky v kazdej firme a tymto smerom som aj instruoval.
Je firma ktorej sa vyhnut/uprednostnit? ak Ano, tak preco? Nieco konkretne na co sa sustredit pri vybere alebo cisto pockat na ponuku a podmienky zmluvy?
Nepytam sa teraz na navrh internej topologie a typ routrov/switchov ani nic podobne, to budem riesit ak sa podujmem byt spravcom tej siete momentalne cisto prvy krok - kto a preco by tam mal natahat vlakno?
Dakujem za hocijaky, aj OT input
EDIT: Uvedomujem si svoj preklep v nazve a dufam zeje kazdemu jasne ze nehladam IPS monitor ale internet service provider. peace
Novy IPS pre firmu
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Re: Novy IPS pre firmu
UPIK, teda riesit iba kto zapoji co najrychlejsiu dedikovanu linku za najnizsiu cenu predpokladam.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
o akej velkej firme sa bavime?, co tam bude kancle?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Kanclce, ~50 userov max (bude to kulturne centru mzaroven kde budu akcie a tak takze +cca 50 wifi). Tak ci tak nie je optika v lokalite takze asi VDSL 20Mbit od Telekomu zatial vyzera ako cesta.
- jano55
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Feb, 2007, 08:00
Ak by tam bol Antik bolo by to mozno lepsie riesenie, 100Mbit a FUP ktory niekto len tak neprekroci .
Dostunost sa da overit na nete.
Dostunost sa da overit na nete.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
uf, som aj zabudol na tuto temu budova sa nakoniec nekupila ale bude sa no ina, ak sa najde vhodnejsia. Antik ej samozrejmost ale tam v centre nebol ak to bude inde samozrejme oveir sa dostupnost.