Tablet pre mamu
Tablet pre mamu
Potrebujem poradiť s výberom tabletu pre mamu. Ideálne asi 8" uhlopriečka. Musí mať predné stereo reproduktory a ako tak slušný displej. Výdrž batérie čo najdlhšia. Procesor a pamäť nie sú moc dôležité. Zatiaľ sa mi pozdáva Lenovo Yoga Tablet 3 8 16GB.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Tablet pre mamu
s tym lenovom by som mal hodne velke obavy ohladne vykonu. je to uz dvojrocny model (ak medzitym nevysiel nejaky novsi pod rovnakym oznacenim), a uz vtedy to bol uplny lowend. na tom nespustis ani facebook. keby nebola poziadavka na stereo repraky tak by som povedal ze jednoznacna volba je ipad mini. ake mat byt vyuzitie toho tabu?
Spoiler: ukázať
Bude sa tam používať hlavne nejaký mailový klient, Skype a YouTube. Žiadny Facebook.
ja som mame kupil na vianoce https://www.mall.sk/tablety-znacky/leno ... za170135cz a uplne v pohode, skypujeme pravidelne, fb a mail slape v pohode, aj solitaire si zahra , ziadne vyrazne lagy, uplne dostacujuce (teda neviem ako je tvoja mama narocna...)
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
skús si pozrieť aj Samsung Galaxy Tab E 9.6 to má relatívne veľkú baterku a displej je tiež veľký