Ahojte, pouzivate niekto nejakeho task managera na komunikaciu a zadavanie uloh s externimi firmami? Momentalne skusam ASANA, je to ok a vyhovuje mi, len free ucet ma len 15 pouzivatelov. Potreboval by som nieco podobne (zadavanie uloh, sledovanie, oznamovanie mailom, kalendar)
dakujem
Task manager
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Task manager
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Re: Task manager
redmine som videl, ale ta asana a jej moznosti prostredie mi viacej sedi. Hladam nekoho, kto v niecom podobnom pracuje a vie mi opisat ako ten program pracuje vnutorne
Takychto managerov je kopec. Okrem Asana aj napr. Wrike, Zoho, Bitrix24, ... Alebo aj Trello. My vo firme frcime na Sharepointe ale to je tebe na nic. A tak viac som skusal len to Trello, free Asana je dost obmedzena imho.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Keby to bolo v ramci firmy tak sharepoint by mohol byt, ale potrebujem to na komunikaciu smerom von. Trello mrknem
Asana je ok, len ako pises vo free verzii je znacne obmedzena
Asana je ok, len ako pises vo free verzii je znacne obmedzena
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja som isty cas pouzival TaskBoard, ktory ma RSS integraciu a s tou vies bud dalej pracovat pomocou Cron uloh alebo jednoducho ludia si sleduju RSS a vedia co maju robit .. ale potom som presiel tiez na Asana a uz ani tu velmi nepouzivam, lebo som bol jediny, kto s nou robil, ostatni sa do nej len pozerali a ... a skoda slov. teraz fungujeme na Flock-u kde su tiez ulohy, ale nie tak premakane, no ma to vela moznosti spojenia s externymi aplikaciami, mozno pomoze
Spoiler: ukázať