Ahojte, mam nove PC asi 2 tyzdne no zvukovka na doske MSI Z270 Gaming Carbon ma nejak neocaruje. Dokonca mi pride ze nezvlada ani sluchatka Steelseries Arctis 3. Hudba aj hry su nejak potichu. Ked to porovnam s predchadzajucimi sluchadlami Koss SB45 tak hraju uplne potichu.
Poradte mi nejaku zvukovku ktora by priniesla citelnu zmenu( hlasitost, kvalita) za rozumnu cenu cca.50€
Dikesko
Zvukova karta
Re: Zvukova karta
Dovod je ten, ze maju podstatne nizsiu citlivost ako tie Kossy.
https://m.aliexpress.com/s/item/3275051 ... 9#autostay
https://m.aliexpress.com/s/item/3275051 ... 9#autostay
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
je to az taky velky rozdiel v tej citlivosti Koss 103 dB/mW Steelseries 98 dB/mW
problem tej zvukovky co si linkol zrejme bude, ze neni kam zapojit mikrak zo sluchadiel...
problem tej zvukovky co si linkol zrejme bude, ze neni kam zapojit mikrak zo sluchadiel...
Problém tam nie je mikrofón zapojíš ako doteraz - do zvukovky na doske. Tiež to mám takto poriešené a žiadny problém.
Spoiler: ukázať
Vystup a vstup zvuku sa da v pc nastavit nezavisle. Takze mikrak nechas pichnuty tam kde doteraz.Tonci20 napísal:
- Tonci20
- Používateľ
potom budem musiet mat tu ext. zvukovku dade pod stolom za bednou alebo kupit predlzovacie kable. Neni ziadna prijatelna alternativa vo forme pci-e?
Kupis predlzovacku a vybavene.
Do PCIE jedine Soundblaster Z bulk. Je ale za 60€. Ale nebude to lepsie a stoji dvojnasobok.
Do PCIE jedine Soundblaster Z bulk. Je ale za 60€. Ale nebude to lepsie a stoji dvojnasobok.
- Tonci20
- Používateľ
z asus xonar neni ziadna obstojna...? radsej priplatim raz tolko nech to je v case vsetko
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Tiez to mam poriesene osobitne, ako mi bolo poradene. je to sila zvyku, mne to vsak velmi nevadi, pretoze mam na bedni v zadu kratky kabel z integrovanej zvukovky do zapojeny do klavesnice, kde mam vstup na mikrofon a sluchadla, ktory pouzivam (mikrofon prepojeny predlzovakom vzadu do integr., sluchadla predlzovakom do smsl)
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Tak potom Creative Sound Blaster X-Fi Surround HD. Je to externe, al ma to aj vstup pre mikrofon.