Co je pre notebook lepsia alternativa
Sempron64 3400+ 1,8 Mhz alebo Pentium M-740 1,73 Mhz
Rozbeham Vistu aj na notebookovskej GF 6100 bez problemov?
Aky je vlastne rozdiel medzi Centrino-m a Core Solo.
Re: Sempron64 3400+ 1,8 Mhz alebo Pentium M-740 1,73 Mhz
Urcite je lepsie pentium m. Je vykonnejsie, ma mensiu spotrebu.duracer napísal:Co je pre notebook lepsia alternativa
To nikto netusi, ale myslim si, ze pokial ju fakt nebudes musiet pouzivat zostan na win xpduracer napísal: Rozbeham Vistu aj na notebookovskej GF 6100 bez problemov?
Centrino je mobilna technologia u intelu zahrnujuca - cpu, wifi a este dacoduracer napísal: Aky je vlastne rozdiel medzi Centrino-m a Core Solo.
Core solo je procesor
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Re: Sempron64 3400+ 1,8 Mhz alebo Pentium M-740 1,73 Mhz
Ok tak budem presnejsi...chcel som povedat ze:
Aky je rozdiel medzi Pentiom a Core Solo-m na Notebookovskej urovni.
Konkretne vcom je CoreSolo lepsie :roll:
LoPiO napísal:Urcite je lepsie pentium m. Je vykonnejsie, ma mensiu spotrebu.duracer napísal:Co je pre notebook lepsia alternativa
Sempron64 3400+ 1,8 Mhz alebo Pentium M-740 1,73 MhzTo nikto netusi, ale myslim si, ze pokial ju fakt nebudes musiet pouzivat zostan na win xpduracer napísal: Rozbeham Vistu aj na notebookovskej GF 6100 bez problemov?Centrino je mobilna technologia u intelu zahrnujuca - cpu, wifi a este dacoduracer napísal: Aky je vlastne rozdiel medzi Centrino-m a Core Solo.
Core solo je procesor
Core solo je nvsia architektura, tym padom ma byt vykonnejsi na rovnakej frekvencii. Zial neviem ako je na tom so spotrebou.
Zalezi aky je medzi nimi cenovy rozdiel, bo ak je velky radsej zobrat pentium-m
Zalezi aky je medzi nimi cenovy rozdiel, bo ak je velky radsej zobrat pentium-m
I found paradise, it`s Ibiza.