Reklamacia DVD napalovacky
Reklamacia DVD napalovacky
Cavte.Myslite ze mi vyreklamuju napalovacku ked im poviem ze mi obcas zle napali DVD alebo ked ho aj napali dobre tak mi ho jednoducho nenacita a kamosovi hej.Pripadne ako by sa dala pojekazit tak aby mi ju vyreklamovali
CPU:AMD Athlon XP 3200+; MB:MSI K8N Neo4-F; HDD: WD 80GB 7200rpm; RAM:2x512 Apacer DDR 400; GPU:ATi Radeon X800GTO ultimate
No ja napalujem vylucne na VERBATIMKY a niektore ona napali v pohode ale ja ho nenacitam obcas...inokedy sa stane ze ked tam dam nejake cd al. dvd tak ho jednoducho nenacita a ukazuje mi ze v nej nic nieje ale ked ju dam vysunut a zase zasunut tak ho uz nacita je to f*ck MSI
CPU:AMD Athlon XP 3200+; MB:MSI K8N Neo4-F; HDD: WD 80GB 7200rpm; RAM:2x512 Apacer DDR 400; GPU:ATi Radeon X800GTO ultimate
Vobec si nepaisal aku mas napalovacku ani aky mas firmware. Co skusit ho aktualizovat. Pripadne sa pozret na podporu medii.g0mez008 napísal:No ja napalujem vylucne na VERBATIMKY a niektore ona napali v pohode ale ja ho nenacitam obcas...inokedy sa stane ze ked tam dam nejake cd al. dvd tak ho jednoducho nenacita a ukazuje mi ze v nej nic nieje ale ked ju dam vysunut a zase zasunut tak ho uz nacita je to f*ck MSI
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Ako je stara? Mozno mal len zasvinenu sosovku. Skus pouzit cistiace CD, aj ked z vlastnej skusenosti viem ze to nejako nepomaha. Ak nema zarucnu plombu, mozes ju skusit opatrne rozobrat, hlavne neznicit srobky, nedoskrabat a podobne a potom sosovku rucne vycistit vatovou tycinkou namocenou v Isopropyl alkohole. Mne sa osvedcil jedine tento sposob a takto som moju staru Teacu ozivil 2 krat, ked sa spravala podobne ako si opisal.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
asi pred 2 rokmy som mal napalku Liteon dal som ju reklamovat s tym ze vypali dvd len do 80% a spadne palenie alebo ak napalim cele CD DVD tak ho nejde precitat, po 2 tyznoch som dostal novu napalku a dokonca vysieho radu.
A v decembry som reklamoval napalku v notasi Acer, s diagnozov necita a nepali dvd, vymenili mi ju za novu.
Moj nazor urcite treba skusit reklamaciu.
A v decembry som reklamoval napalku v notasi Acer, s diagnozov necita a nepali dvd, vymenili mi ju za novu.
Moj nazor urcite treba skusit reklamaciu.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
no je to napalovacka MSI s firmwarom 160D oznacenie neviem bo original som mal DR4-A ale padla mi a nic necitala tak som ju dal reklamovat a vyreklamovali mi ju s tym rozdielom ze ta co mi dali bola trosku lepsia. Ta predtym napalovala CD 24x a DVD4x a ta co mi dali CD40x a DVD8x. Ale na tej nalepke na nej nieje ziadne taketo oznacenie aspom myslim.A plomby tam je tak sa o to radsej nebudem pokusat.
- deathrunner
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Mar, 2006, 02:00
Ked ti necita cedecka alebo niekedy odpaluje tak to vacinou byva zlym vyberom znacky CD disku. Skus znizit rychlost vypalovania a update driveru a ked ani toto nepomoze tak reklamuj lebo zle vypalenie cd byva sposobene velkym opotrebovanim mechaniky. A na buduce skus kupit inu znacku mechaniky. Lacna kvalitna a mnou overena mechanika je LG. 3 roky vypalovania DVD a CD a to ze ich bolo vypalenych hodne, a este ani jedno neodpalilo.
CPU: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3400+NewCastle, Socket 754
MB: ASUS K8V SE Deluxe
RAM: DDR-400-2x512 MBytes
GK: ASUS 6600TD 128MB AGP
MB: ASUS K8V SE Deluxe
RAM: DDR-400-2x512 MBytes
GK: ASUS 6600TD 128MB AGP