Ktory z tychto dvoch starych nbk je lepsi/vhodnejsi?
Pouzite office, internet, mt, a prehravanie filmov v co najlepsej kvalite. HP ma nejake stare quadro a tusim ze 8GB ram: http://www.hpobchod.sk/productOpt.asp?konfId=LY524EA a lenovo by malo mat GT 720M a Core i5-4200M ako v recenzii tu: https://www.notebookcheck.net/Review-Le ... 064.0.html
Lenovo ma tragicky displej, tragicke plasty vsade, touchpad ako zadarmo ale je lahsi, novsi, modernejsi hw. HP je zase tazka kovova cinka so starym hw takze netusim ktory poradit/vybrat. Ak nic neporadite tak nieco vyberiem.
A ako je to s vymenou hdd (obe maju) za SSD a win10 + pripadne drivre? Podporuju to vobec? Nikdy som neinstaloval windows do notebooku, diky.
Inac aku mozu mat pribliznu hodnotu tieto nbk? 200€? (nema to nic s bazarom ani predajom iba chcem vediet v akej cenovej relacii sa to pohybuje).
HP 8560W vs Lenovo B5400
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: HP 8560W vs Lenovo B5400
elitebook je kvalitou o 1000% pred tym smiesnym plastovym lenovom ak sa on starali,posluzi este vela rokov...ssd das bez problemov do obidvoch,hp ma podporu max. win.8.1 a lenovo win. 10...oba mozu mat hodnotu max. 200 - 220€...nvidia v elitebooku je vykonom trochu nad gt 720 v lenove...ale ani to lenovo nieje uplny smejd "B" verzie boli celkom ok...skade chces kupovat?
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ja by som siel do elitebooku alebo probooku ... win10 natom neni problem
Diky.
Obe nbk mam tu. Na HP je nieco s konektorom lebo nenabija tak musim zisti co pripadne dat vymenit. Su to v podstate nove aj ked maju xzy rokov. Obe som ich dostal nove. Vacsinu zivota stravili na policke naukladane na seba a pouzival/pouzivam ine ktore mi vyhovovali/u viac (vzdy novsie, drahsie, lahsie, etc).
Jeden ale chcem darovat tak hladam horsi z nich.
To lenovo je cista tragedia. Locknuta baterka ma volu, displej ma kazdy roh inej farby - to najhorsie co som doposial videl, touchpad reaguje nejak divne, klavesnica sa prehyba a plasty pod rukami tiez. O tom, ze ventilator je hlucny sa nema cenu bavit. Vyhrievane zapastie je tiez bonus. Ale je novsi, ma novsi hw, da sa preniest - preto som sa pytal. Obe maju original w7p. Grafiku som myslel iba na prehravanie filmov. Bez hier a pod.
Obe nbk mam tu. Na HP je nieco s konektorom lebo nenabija tak musim zisti co pripadne dat vymenit. Su to v podstate nove aj ked maju xzy rokov. Obe som ich dostal nove. Vacsinu zivota stravili na policke naukladane na seba a pouzival/pouzivam ine ktore mi vyhovovali/u viac (vzdy novsie, drahsie, lahsie, etc).
Jeden ale chcem darovat tak hladam horsi z nich.
To lenovo je cista tragedia. Locknuta baterka ma volu, displej ma kazdy roh inej farby - to najhorsie co som doposial videl, touchpad reaguje nejak divne, klavesnica sa prehyba a plasty pod rukami tiez. O tom, ze ventilator je hlucny sa nema cenu bavit. Vyhrievane zapastie je tiez bonus. Ale je novsi, ma novsi hw, da sa preniest - preto som sa pytal. Obe maju original w7p. Grafiku som myslel iba na prehravanie filmov. Bez hier a pod.
.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
podaruj lenovo...a ak je pre svokru,tak win. s virusom...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...