myslím že každý čaká jemu vyhovujúci produkt a vôbec ma nezaujíma kde , prečo ako...
lebo nemám akcie ani jednej z nich a určite nebudem sponzorovať ani jedného len preto že je menší

Ale prosím ťa nedramatizuj. To že tie grafiky sú prepadák čo sa očakávaní týka je samozrejme. A to že teba alebo väčšinu nezaujíma pozadie firmy mi je tiež jasné. Nepísal som to preto aby teraz všetci z ľútosti šli nakúpiť RXka. Písal som to preto že to nevidím až tak čierne, jednoducho aspoň prerazili na poli CPU s bud sakramentsky rád že sa tak stalo. Na GPU jednoducho nevydalo no. Karty si majiteľov určite nájdu tak ako si našli 3xx rada ktorá bola tiež v launch zakopana pod zem a aha ho nejaké sa predali.marfan napísal:Pein: ako by som čítal DDeho jeden koment. Akože máš samozrejme pravdu ale mňa ako zákazníka zaujíma produkt nie pozadie firmy. Síce som sebecký ale takto rozmýšľa väčšina.
Podľa toho čo vylepšuje AMD teraz tak pre hráčov sa asi ani nezameriava ako hlavný zdroj odbytu svojich grafík. A toto mňa celkom mrzí.
AMD has now confirmed to demand that the individual RX-Vega graphics cards are actually limited in the reference designs without Radeon pack. The "stand alone" Radeon RX Vega 64 was in Germany sold out in no time. Interested parties need therefore not to wait for offers for 500 euros. An EIA-raising Radeon pack did not exist, however. AMD continues to recommend 609 euros for the Black version - the price rises to 649 euros and go more by the distributors.
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6 ... eight_and/Together with Hardware.info, we found out that AMD has two ways of finishing their Vega-chips; one variant is molded, while the other is not. Besides the fact that the molded version is probably less prone to get damaged when installing aftermarket (water)cooling, the two versions differ ever so slightly in height. That means AIB's need to have a cooling solution that works equally well on both.