Zdravim ... mam otazku. Po tom vsetkom osiali jak to slo z kopca dole, zacal som majnovat len s jednou kartou ( GTX 1080Ti = 1,6E/day ) .. a tieto drobne by som chcel pouzit na neake mensie nakupy online. Akurat vacsina tychto shopov nema moznost platbu btc, tak by som chcel vediet ci je mozne to niekde zmenit na € ... popripade ci to mam niekomu predavat
Caute, mate tip na nejaku spolahlivu burzu? Chcem predat LTC, niekolko rokov som z tohoto offline a neviem co sa vsetko pomenilo.
Funguje to stale tak, ako si myslim? Ze predam na burze LTC, dostanem za ne $ ci eura niekde na moj ucet a tie si potom mozem poslat normalne na bankovy ucet, kde mi dorazia ako eura?
mna na bitstampe ten proces registracie zo vsetkymi scanmi dost odradzal, tak som sa regol na krakene, tam je to podstatne jednododuchsie (staci vyplnit skutocnu adresu, overit mail apod.) pre vyssie limity treba plnu registraciu aj s OP, ale to ma netrapi.
pripadne skus hodit do SS co predavas a kolko toho, mozno by som mal zaujem a usetrime na poplatkoch
stiv napísal: Po 21. Aug, 2017, 08:31
Ja som menil v penazenke a potom na ucet. 1,6€ den haha.
Aku penazenku pouzivas ? ... ten bitstamp je na mna moc .. dost ze nepotrebuju aj odber krvi tiez chcem poslat len zopar eur, za tie nervy mi to nestoji
Vie niekto na zaklade coho, alebo preco sa moze nejaka z tych 300+ kryptomien doslova za par dni/tyzdnov vyletiet na cene? Taky ETH pred polrokom stal prd, a dnes, 300usd za jeden....kvoli comu, preco je ten pravy, preco si ho vybrali? Ako vydedukovat, co by mohlo byt dalsie? Bolo by dobre takto si vopred natazit volaco, kym je narocnost nizka a potom ked stupne cena, tak clovek zarobi.
Inac aby clovek tazil 20 mien zaroven, aby pokryl co najviac. Co pochybujem ze sa da, pokial nema fakt ze farmu za tisice eur...