Zdravíčko.
Potrebujem kúpiť do podnájmu nejaký slušný router. Našiel som Archer C2, čo by mal podporovať všetky štandardy, ale neviem, či nemám radšej siahnuť po niečom inom .. Nie drahšom. Hľadám niečo do 50€.. Byt má 24m, bez priečok (len kúpelňa), tak netreba žiadne mega wifiny..
Pripojené budú: Magio TV, PS4 a PC cez Gbit (ak by sa mi podarilo nastaviť tak aj sieťová tlačka-usb) a na wifi bude stále pripojený noťas a 2 fóny..
Myslím si, že do 30 € (agem) sa asi aj tak nič iné kúpiť nedá ale aj tak sa pre istotu opýtam
ps: chcel som najskôr Netgear R7000, ale povedal som si, že také niečo kúpim až na dom
edit1: bol by som rád ak by bolo možné nahrať lede/openwrt
Ďík za pomoc
Boxik
Router málo peňazí veľa muziky
- beggar
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Re: Router málo peňazí veľa muziky
Do 50€ za mna TP-LINK TL-WR1043ND (mam poslednu verziu 4) nema vsak WLAN 5.0GHz ak je to pre teba potrebne + 1xUSB 2.0 port. Prevadzkujem ho s poslednou podporovanou verziou LEDE (cca 4-5 zariadeni pripojenych z toho 3 cez WiFi) a u mna momentalne spokojnost. Na USB experimentovanie cez LEDE som si este nenasiel cas
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA XPG Gammix D10 32GB, gpu GeForce RTX 3060 Ti
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak pozadujes bezudrzbove riesenie, siel by som do MIKROTIK RB952Ui-5ac2nD hAP ac lite. Nema ale 1 Gbit siet. To ma az RB951G-2HnD, ktory som 4 roky spokojne pouzival. Ten je uz ale za 68 EUR. Ak tam nie je vyslovene poziadavka na 1 Gbit LAN, tak by som volil hAP ac lite.
teraz ďalšia vej je, či sa mi oplatí priplácať skoro 50% za dane rootre
edit: tak som prehodnotil a kupujem wr1043nd, nakoľko bol medzi odporúčanými na lede
Dik kluci
edit: tak som prehodnotil a kupujem wr1043nd, nakoľko bol medzi odporúčanými na lede
Dik kluci
Dnes som vyzdvihol WR1043ND a spokojnosť ešte som nenahrával lede, lebo sa mi s tým nechcelo smudrchat ale aj zakladny fw mi pripadá dostačujúci na moje požiadavky .. jediný problém bol, že set-top box na začiatku trošku nespolupracoval ale pár reštartov to poriešilo ešte raz ďakujem chalani a pekný deň