ono by ti to vsetko pekne ulozilo do jedneho bookmark priecinku ..sice tiez neviem,naco by ti to bolo

32 a 64 bit verzie maju rovnaku cestu k profilu, vsetko co sa zmeni je adresar instalacie Firefoxu. Profil ostane ten isty, takze si to prakticky ani nevsimnes.Per napísal: Ne 20. Aug, 2017, 19:53 mna by teraz zaujimalo,ako prejdem z 32 na 64 bitovu verziu bez toho,aby som musel cokolvek donastavit
i ked by to vraj mozilla mala robit automaticky pocas updatu,zatial ale nic..a mam 32 furtmp3turbo,ako sa da pohybovat v tolkych zalozkach ? nie je jednoduchsie si furt otvorit nieco nanovo ?Mozilla by na kompatibilních počítačích 32bitové instalace Firefoxu měla automaticky začít převádět na 64bitové už s příštím vydáním prohlížeče.
Cize okrem ineho odstrania ten iritujuci lag, kedy hned po spusteni FF program este nereaguje alebo reaguje s velkym oneskorenim na stlacanie tlacitok aj na vykonnych pc (vid podpis) ?Eddward napísal: Ut 22. Aug, 2017, 08:13 Inak s rychlostou si pockajte na v57. Tam sa zacnu diat masivne veci.
uBlock Origin ma uz momentalne plne funkcu Webextension verziu doplnku, ktora funguje na 57. Pouzivam to, ziadny problem.LordKJ napísal: Ut 29. Aug, 2017, 15:13 akoze co stym ma mozilla?
zachvilu pride verzia 57 a budu odseknute stare api pre addony, a ublock stym ma nejake problemy
https://www.reddit.com/r/uBlockOrigin/c ... he_ublock/
toz az potom ti prestane fungovat blokovac
Aj toto aj dalsie veci sa riesia.shiro napísal: St 30. Aug, 2017, 11:02Cize okrem ineho odstrania ten iritujuci lag, kedy hned po spusteni FF program este nereaguje alebo reaguje s velkym oneskorenim na stlacanie tlacitok aj na vykonnych pc (vid podpis) ?Eddward napísal: Ut 22. Aug, 2017, 08:13 Inak s rychlostou si pockajte na v57. Tam sa zacnu diat masivne veci.
takisto sa mi niekedy stava, ze pocas pisania roznych prispevkov ci uz na weboch alebo forach to zacne lagovat a text "doskakuje" po niekolko sekund.
Firefox to ma IMHO este lepsie ako Chrome.molnart napísal: Ut 26. Sep, 2017, 22:59 nabehla mi beta 57, prvy dojem z noveho interface je teda dost sokujuci, teda pre mna, kto pouziva paralelne chrome sa mozno bude citit ako doma.