Ola,
Prosím poradiť nejaký kvalitnejší USB - MicroUSB kábel na nabíjanie telefónu, dĺžka aspoň 1,5m, v cenovke max 5e vrátane pošty (či je to imposibru ?) , ideálne asi ebay/aliexpress/gearbest (poprípade nejaké slovenský e-shop, ak to teda nebude 20evri aj s poštou...)
Dik
1,5m Micro usb kábel
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: 1,5m Micro usb kábel
ja som teraz kupoval v Ageme, dokonca aj s 1.8m a 4m [ano, styri metre] predlzovackou USB-USB. Kukni ich ponuku.
Pichol som to na dvojamperove zdroje, som spokojny. Kable su hrube, ako hrube su v nich droty (AWG) samozrejme neviem ale vyzeraju dobre.
Pichol som to na dvojamperove zdroje, som spokojny. Kable su hrube, ako hrube su v nich droty (AWG) samozrejme neviem ale vyzeraju dobre.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja pouzivam tento (mal som aj 2m blitzwolf ale sa mi rozpadol konektor /obojstranny microusb/)
https://www.gearbest.com/samsung-cables ... 76375.html
drzi cca od vianoc a nabija rozumnou rychlostou
https://www.gearbest.com/samsung-cables ... 76375.html
drzi cca od vianoc a nabija rozumnou rychlostou
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Také obyč gumenné som zvykol v tescu kupovať do 5e, aj to malo nejakú akože "značku", ale vydržalo mi to max rok (hoci jeden rekordman tu pri mne je, čo má viac ako 2 roky). Mám proste dar od boha tie káble privrieť/prejsť stoličkou/zalomiť/natrhnúť... preto tie z agemu tak nejak vylučujem a chcel by som nejaké opletené, predpokladám laicky, že by to mohlo vydržať viac.
Objednal som ten blizwolf, aspoň podľa obrázkov to vyzerá kvalitnejšie, kľudne ak ešte niekto vie o niečom podobnom, sem s tým.
Objednal som ten blizwolf, aspoň podľa obrázkov to vyzerá kvalitnejšie, kľudne ak ešte niekto vie o niečom podobnom, sem s tým.
-
- Sponzor fóra gold
tak ja mam problem vacsinou nie s kablom ale s koncovkou
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
S tým problém nemávam, ale raz som vyťahoval kábel z nabíjačky (ťahal som za kábel) a usb konektor zostal v nabíjačke, čiže urvané od pinov. Odvtedy si dávam nato pozor, ale žeby sa mi rozpadol nejako konektor, to veru ani raz.
-
- Sponzor fóra gold
tak ja som kable kupoval len preto, ze tie microusb "zubky" sa zatlacili a uz to vypadavalo aj ked si na to krivo pozrel
alebo som sa ulakomil na 1 eurove kable a tie pre istotu nabijali len 0.5A a zeby nebolo malo tak zubky odisli uz za tyzden
alebo som sa ulakomil na 1 eurove kable a tie pre istotu nabijali len 0.5A a zeby nebolo malo tak zubky odisli uz za tyzden
Kvôli tomu vypadávaniu som tiež jeden kábel vyhodil, kúpil som nový kábel bolo to lepšie ale tiež nedržal nejako extra pevne. Nakonec problém bol v tom, že bol prach narvaný v konektore telefonu (proste sa nedal riadne zasunúť), toš špendlíkom som to trošku pošpáral a len vyfúkol von, bola tam pekná gučka prachu. Ale potom tam každý kábel držal jak pribitý...