DAC=zvukovka. Pokial kupis nieco s dacom, uz ti netreba kupovat dalsiu zvukovku. Pre tvoje potreby by uplne stačil nejaky zakladny stereo receiver a pripojiť ho optikou. Napr. nejake Onkyo TX-8020.
Nezaujima ma co na to hovoria ""odbornici". Mna to zaujima z pohladu uzivatela. Asi si si nevsimol ze sa bavime o lowende. A tam je velmi casto Cina vyhodnejsia.Odar napísal: ↑Po 28. Aug, 2017, 13:26
Dunar --> V tomto sa nezhodneme, ale taky je zivot. Z mojej strany to nie su predsudky. Je to realita. Staci sa spytat odbornikov, co na tie pristroje hovoria a ci ma zmysel sa nimi zaoberat. Ano, ako spotrebka na par rokov je to iste pouzitelne, ale kto hlada pristroj, ktory aj cosi vydrzi, splna nejake parametre (nie len na nalestenom papieri), tak musi siahnut inam.
Nalesteny papier prave predava mnoho renomovanych firiem. Mimochodom je dost prikladov, ked renomovany vyrobok je OEM produktom prave nejakej cinskej firmy, len sa tam nalepi spravna nalepka a cena je niekolko stoviek percent vyssia ako presne to iste v cinskom kabate.