To ako novacik hras papierove medka? To je to najhorsie co mozes spravit, preto mas aj 44% wr... Skus zacat s ruskymi heavynami, tie su najlahsie na hranie.
World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Spoiler: ukázať
Liky mám v podpise ale WOT dávam len tak na začiatok odjazdiť násobky a potom idem zregenerovať do Minecraftu
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Vidis, teraz som si az uvedomil, ze to daval pod tvojim postom a ja ze Martinka sa pyta, nemal by som postovat, ked som unaveny
WoT/AW - Hadent
popravde som myslel naozaj martinka, len som to nejako zabudol upresnit. lebo viem ze on by mal byt modrak teda davnejsie som si ho pozeral na wotlife ked som to este hraval.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Dik, zase som sa pohral s tym zvukom, pridal som mic do externej zvukovky, ta na doske zjavne nestiha potlacit boom pro
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- mArtinko5MB
- Používateľ
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Tak sa mi uz podarilo vyskumat TVP50/51 ale nemam na nu peniaze
No viac idem teraz tu cinsku heavy liniu a aktualne wz 111 1-4 ( konecne top delo lebo to 175mm zo 110 bol uz pri tomto porod , aj ked aj pri 110 bol , ale nechcel som davat 60 t xp za to 100mm s 215mm pene ale radsej som siel na tu 111 1-4 )
na wz 111 5a mi chyba este 70t xp ale s premium + osobne zalohy to snad uz za chvilu dam a celkom sa na to 5a tesim , bude to moj prvy tier10 tank ( ak neratam tu tvp50/51 na ktoru nemam prachy ) a vyskusam ten 30v30 rezim
Trosku som si polepsil aj statistiky a sem tam sa mi podari s tou 111 1-4 dobre nastrielat , predsa to 130mm X delo uz nieco da
No viac idem teraz tu cinsku heavy liniu a aktualne wz 111 1-4 ( konecne top delo lebo to 175mm zo 110 bol uz pri tomto porod , aj ked aj pri 110 bol , ale nechcel som davat 60 t xp za to 100mm s 215mm pene ale radsej som siel na tu 111 1-4 )
na wz 111 5a mi chyba este 70t xp ale s premium + osobne zalohy to snad uz za chvilu dam a celkom sa na to 5a tesim , bude to moj prvy tier10 tank ( ak neratam tu tvp50/51 na ktoru nemam prachy ) a vyskusam ten 30v30 rezim
Trosku som si polepsil aj statistiky a sem tam sa mi podari s tou 111 1-4 dobre nastrielat , predsa to 130mm X delo uz nieco da
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Haha vitaj vo WOT.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Ja mám asi 3 tanky Tier8+ vyskúmané na ktoré nemám prachy, a čochvíľa pribudnú ďalšie 2-3
Napríklad som sa strašne tešil na T-54, vyskúmal, začiatky boli ťažké so stock delom lebo má slabý pen aj damage. Hurá, top delo, prvá hra, 2000+ damage, výhra, a som v strate aj keď som nevypálil ani jednu premium round... WTF? Až potom som pozrel cenu stock munície Na tom tanku sa takmer nedá byť dlhodobo v zisku ak nie si unicorn Taký IS7 myslím že som na tom dlhodobo neutrálne, ani zisk ani strata, a to je TierX.
Mám aj premium tank, ale dosť teraz za posledné obdobie stratil na sile (T-54 mod1) a akurát mi vyrovnáva straty z iných tankov...
Bez premium konta alebo niektorého z nových drahých premium tankov (ideálne aj aj) je to ťažký grind a vývojári to dobre vedia, business plán majú postavený dobre.
Napríklad som sa strašne tešil na T-54, vyskúmal, začiatky boli ťažké so stock delom lebo má slabý pen aj damage. Hurá, top delo, prvá hra, 2000+ damage, výhra, a som v strate aj keď som nevypálil ani jednu premium round... WTF? Až potom som pozrel cenu stock munície Na tom tanku sa takmer nedá byť dlhodobo v zisku ak nie si unicorn Taký IS7 myslím že som na tom dlhodobo neutrálne, ani zisk ani strata, a to je TierX.
Mám aj premium tank, ale dosť teraz za posledné obdobie stratil na sile (T-54 mod1) a akurát mi vyrovnáva straty z iných tankov...
Bez premium konta alebo niektorého z nových drahých premium tankov (ideálne aj aj) je to ťažký grind a vývojári to dobre vedia, business plán majú postavený dobre.
to je pravda , bez premia by som od T7 nezarabal
Ja hram 112tku premiovu ( MM len t8 a t9 ) a da sa zarabat , minuly tyzden bol tank tyzdna T34 + osobne zalohy a 30 dnovy premium k tomu este 20% zlavovy kupon tak som kupil aj tu - ale ta sa mi moc dobre nehra .
Zajtra uz tu 5a asi vyskumam a tak potom zoberem nachvilu 112 a t34 na zarabanie .. dalej mam aj LTP , t34-85m , churchil lll , Heavy Tank NO6 ale s nimi nehram skoro vobec
Ja hram 112tku premiovu ( MM len t8 a t9 ) a da sa zarabat , minuly tyzden bol tank tyzdna T34 + osobne zalohy a 30 dnovy premium k tomu este 20% zlavovy kupon tak som kupil aj tu - ale ta sa mi moc dobre nehra .
Zajtra uz tu 5a asi vyskumam a tak potom zoberem nachvilu 112 a t34 na zarabanie .. dalej mam aj LTP , t34-85m , churchil lll , Heavy Tank NO6 ale s nimi nehram skoro vobec
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- mArtinko5MB
- Používateľ
T54 je velmi drahy tank ale to nove delo po buffe je skvele
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Taaaaaak a uz mam aj cinsku tierX wz 111 5a vyzkumanu ale ani na nu nemam prachy
Tak idem zarabat 112 + t34 ... som zvedavy aka ta 5a bude
Tak idem zarabat 112 + t34 ... som zvedavy aka ta 5a bude
ty aj spis medzi tym?
nooooooo kazdych 30s ked zacina kolo
- mArtinko5MB
- Používateľ
fuu ha, mne treba este cca 70k xp na 5A, mam 7M creditov, takze hned kupim , chcel som kupit E50m, uz ju mam vyskumanu viac ako pol roka, ale neviem ci by sa mi chcelo hrat zaradom premka dokola aj ked ich mam po blud, navyse mam aj rezervy na kredity, uvidim este
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto