stuplove sluchatka
stuplove sluchatka
Cauko potrebujem kupit stuplove bezdratove sluchatka, ale mojou hlavnou poziadavkou je nech vydrzia hrat co najdlhsie, a nech stoja pod 30 eur. Idealne by som sa vyhol Ali, gearbestu atd.
Re: stuplove sluchatka
Pokiaľ to ma byť kupiteľne tu, tak to si v tomto rozpočte vyber fakt len podľa toho ako to dlho hra. A to si vieš dohľadať aj sam. V opačnom pripade prave z aliexpresu KZ ZS5 s BT kablom. A maš už za tych 30€ aj naozaj kvalitny zvuk. A vieš ich použiť aj ako kablove.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
pripadne tennmark Pro, v podstate podobne KZ ale bez tuningu su urcite horsie (tuning = zalepenie ventilacnych otvorov kvoli slabuckym basom). co sa komfortu tyka, tennmark su o nieco lepsie do mensich usi, inak KZ su lepsie. vyhoda oboch je v odpajatelnom kabli ako pise Dunar, cize ten Bluetooth sa da kupit samostatne alebo ako kit a dokupit jack kabel ak treba ..
Spoiler: ukázať
Diky za rady ale fakt to nechcem riesit z ciny. Co si myslite o tomto https://www.alza.sk/bml-e-series-e-3-d5040710.htm?o=1 ? To som nasiel na alze co som kus hladal podla vydrze baterky.