>> velmi rad som opravoval prave 8460 a 8470ky.
ehe,,, najlepsi notebook je taky co netreba opravovat.
Lacný notebook na programovanie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Lacný notebook na programovanie
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Takže neodporúčate http://www.lacne-notebooky-pc.sk/notebo ... va-baterie ? Nová baterka, 8GB RAM, 128GB SSD, i5 3.gen. 311€ s win10, mne sa páći =/
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
nieje to zly nb,len je to taky mainstream..elitebook,t 430 aj delly su vyssia trieda aj vyssia kvalita...za mna dell 6440,je najnovsi,vysoka kvalita...ale zas t 430 ani elitebook v nicom nezaostavaju,len su starsie kusky...alebo aj dell 7240 ak ti nebude prilis maly,je to najvyssia rada latitude...ak sa ti ten probook naozaj paci,kludne ho ber,ja som napisal len svoj nazor,takisto ako kluci predo mnou...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
na tie delly trosku pozor, na E64xx a E65xx zdochynaju baterie. Mame XX kusov 97Wh potvor a umrela kazda jedna.
Pre zopakovanie: 100% umrtnost. Vacsinou umierali okolo jedneho roku zivota, semtam jeden a pol, masiny mame tri a pol roka prave teraz. Vsetky tie baterie skapali na elektroniku - clankom samotnym nic nie je a so stastim a usmevom a'la Kim ich mnohi pouzivame v domacom nasadeni na auticka, rucne naradie, proste standartne 18650 clanky... aj do Tesly si ich mozes namontovat. Masiny neboli pretazovane alebo vybijane do mrte, 95% casu sedeli na stole. Nepomohlo ani nastavit 70% v Dell Power Manageri aby sa nenabijali na 100%.
Mozno sme chytili nejaku chybnu seriu, Dell k tomu nic taketo nepovedal. Odvtedy po vymenach mame zhruba rok a pol a drzia.
Pre zopakovanie: 100% umrtnost. Vacsinou umierali okolo jedneho roku zivota, semtam jeden a pol, masiny mame tri a pol roka prave teraz. Vsetky tie baterie skapali na elektroniku - clankom samotnym nic nie je a so stastim a usmevom a'la Kim ich mnohi pouzivame v domacom nasadeni na auticka, rucne naradie, proste standartne 18650 clanky... aj do Tesly si ich mozes namontovat. Masiny neboli pretazovane alebo vybijane do mrte, 95% casu sedeli na stole. Nepomohlo ani nastavit 70% v Dell Power Manageri aby sa nenabijali na 100%.
Mozno sme chytili nejaku chybnu seriu, Dell k tomu nic taketo nepovedal. Odvtedy po vymenach mame zhruba rok a pol a drzia.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
mozno zla seria bateriek,u nas maju 6440 aj 6540 a baterky su po troch rokoch ok...v mojom mam 99 000 mwh baterku a po styroch rokoch bez vyberania ma kapacitu este 85 000mwh,vydrz stale do 8 hodin...ak by bola v tom delle 6440 taka baterka,tak je uz vymenena...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Teraz som trošku mimo, takže vyššia trieda je lepšia? Aj keď tie noťasy nebudu mať nove baterky a budu s HDD a nie SSD? Lebo teraz fakt neviem, stojím si za tym probookom kvôli tej novej baterke a SSD za dobru cenu, možno by som uvažoval ešte o tomto http://www.lacne-notebooky-pc.sk/notebo ... va-bateria ale ma len HD rozlišenie na 15,6'' tak neviem, vy ste experti
Ale zase ma nanič procesor..
Tak odsúhlasite mi nakoniec tento? https://www.refurbished.sk/sk/refurbish ... 70p-160193 ale je bez SSD a neviem či neskape baterka keď nie je nová
Inak by som 100% bral ten pro book hlavne kvoli novej baterii a SSD
Inak by som 100% bral ten pro book hlavne kvoli novej baterii a SSD
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ber Probook, prebehol som na rychlo konstrukciu, je prakticky rovnaka, len je trosku vacsi ako 8470tka. Na to ale na co ho potrebujes je to best deal s konfigom s SSDckom a ramkou navyse. Na to, ze vyzera horsie sral biely tesak, kod na nom napises rovnako a usetris.
Tak keď bude splňať svoj učel tak som spokojný.. keď som pozeral videjka tak mi nevadil