čaute, hľadám nejaký lacný TV do izby, uhlopriečka min 42" cena okolo tých 350, max 400€.
využitie: ps4, kodi (cez nejaká lacnú android krabičku? je to dobré riešenie?),youtube...
podmienkou je aj možnosť uchytenia na stenu. neni som žiadny obrazomaniak, takže nepotrebujem super mega telku za neviem koľko stoviek €.
značku nemám žiadnu obľúbenú, takže nechám si poradiť. svokrovci napr kupovali nejaký panasonic cca pol roka dozadu za 500€ - obraz ok ale celý televízor je neskutočne spomalený - tomuto by som sa rád vyhol aj keď asi to je nereálne v tejto cenovej hladine.
díky moc za každú radu
Lacný TV k PS4 350€
Re: Lacný TV k PS4 350€
Mám sony wd650 v 48" verzii a nemôžem si ho vynachváliť. Používaný s Xbox one vsetko ok. Menu je trošku pomalšie ale po prvotnom nastavení som do neho už aj tak nešiel. Keď som sa s tým vyhral tak ma vcelku slušný obraz ktorý neurazí. Celková spokojnosť. Len neviem ako to chceš riešiť s tým YT a Kodi, na to to treba buď nejakú s Android systémom ale to je už cenovo úplne inde.
Btw tento Prehráva z USB všetko čo som skúšal, takisto titulky a ani HEVC není problém..
Jednoducho zastáva presne to čo od neho človek chce - základný lacný TV má rôzne využitie. Hlavne v tej cene inú 48" ani nekúpis.
Btw tento Prehráva z USB všetko čo som skúšal, takisto titulky a ani HEVC není problém..
Jednoducho zastáva presne to čo od neho človek chce - základný lacný TV má rôzne využitie. Hlavne v tej cene inú 48" ani nekúpis.