Ahojte,
chystam sa kupit novy notebook. Doteraz som mal Dell Inspiron 15-7537 a som s nim velmi spokojny. Aj po takmer styroch rokoch je to elegantny notebook, stale svizny, prezil mensie pady a nehody a aj baterka je v pohode.
Cize hladam nieco podobne - spolahlive, elegantne a s dlhou zivotnostou (samozrejme chapem prirodzenemu opotrebovaniu). Urcite potesi vsestranne kvalitny vykon, dobra baterka, nemusel by sa prehrievat 15,6' je preferovana velkost.
Ten vsestranne kvalitny vykon myslim tak, ze ntb bude sluzit aj na hranie hier, aj na vacsi multitasking, obcas strih a podobne veci, prehravanie filmov vo vysokom rozliseni atd.
Taky nejaky rozumny kompromis, aby to zas vydrzalo aj bez nabijacky chvilku
Vdaka za tipy!
Spolahlivy ntb - 1000€
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 03. Okt, 2017, 19:27
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 03. Okt, 2017, 19:27
Re: Spolahlivy ntb - 1000€
https://www.alza.sk/asus-rog-strix-gl553vd?dq=4737598
https://www.alza.sk/dell-inspiron-15-55 ... 951655.htm
Dostal som tipy na tieto dva. Osobne sa mi paci skor ten Dell (subjektivne), pripadne uvazujem nad opat niektorym z Inspiron rady. Co poviete?
https://www.alza.sk/dell-inspiron-15-55 ... 951655.htm
Dostal som tipy na tieto dva. Osobne sa mi paci skor ten Dell (subjektivne), pripadne uvazujem nad opat niektorym z Inspiron rady. Co poviete?
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
V tej cene a tvojich poziadavkach tam toho moc nenavymyslas. Jedine co ti mozem poradit tak ruky prec od HDD v notebooku. Len SSD tam chci.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Uff, skutocne ten rozpocet je dost hranicny na to, co vsetko od notebooku pozadujes. Ono ak chces aspon cosi hrat, treba ti externu grafiku, ak chces multitasking a strih, minimalne i5, idealne i7HQ, zas tam budes mat problem s vydrzou baterky. Osobne by som siel na tvojom mieste do Elitebooku 850 G4, ale ten nema externu grafiku a je mierne cez limit. Zasa kvalita spracovania je super. GLkovy Asus ma uplne dementne riesene chladenie - kryt displeja po otvoreni zakryva cast vyduchov chladenia Cokolvek narocnejsie teda znamena hocuru klavesnicu v okoli klaves T,Y,U a blizkeho okolia.
Takto ti poviem, kupoval som pred cca mesiacom a nieco podobne rieseny notebook, v prvom rade multifunkcny (hry, virtualky, render), co najlepsi vykonovo a skoncil som pri masinach okolo 1500e, realne tam zacinali taketo notebooky. Kukni si podpis, toto ma stalo 1500eur.
Takto ti poviem, kupoval som pred cca mesiacom a nieco podobne rieseny notebook, v prvom rade multifunkcny (hry, virtualky, render), co najlepsi vykonovo a skoncil som pri masinach okolo 1500e, realne tam zacinali taketo notebooky. Kukni si podpis, toto ma stalo 1500eur.
Spoiler: ukázať
Plne suhlasim ale hp omen je najlacnejsi notas s 1070 sa radsej knemu nevyjadrujem ja hry nehram cize som radsej siel do rozumnejsieho riesenia
s 1060
ale vazne potrebujes aspon 1200€
s 1060
ale vazne potrebujes aspon 1200€
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ja som mal vyslovene stastie na posledny kus za taku cenu, aj to remarkered. Realne ten notebook stoji o 2-3stovky viac. V kazdom pripade 1060 ti krasne spravi robotu a nekuri tak velmi. Alebo sa fakt uskromnit do buducna a ist cestou 1050ti kde sa ti uz podari najst kusky od 800eur bez problemov, len pozor na konstrukciu a materialy.