Otázkou ani nie je potom, či je niečo ale malo by byť niečo na kúpu? Toľko peňazí za neschopnú tehlu...Vykašlal by som sa na koniny a všetko výkonnejšie ako 1050Ti - pozri sa na ne v desktopoch, sú to vynikajúce karty. Jediné, čo by sa ešte oplatilo je komplet Max-Q dizajn, to je ešte niečo, čo by sa mohlo oplatiť ale inak nie.Jednoduska napísal: ↑Ut 10. Okt, 2017, 16:25 stupol nam strop kedze kupujeme bez DPH nakoniec takze 1000 bez DPH, vyjde aj na 1060. vyber SSD HDD M.2 vysvetlim necham na neho.
Nakoniec - riešil by som aj klávesnicu, displej a repro - hlavne to repro, ak ich aj chce počúvať - ja mám Lenovo Y700 a tam je bejby basový menič a je to cítiť - ak Lenovo ešte stále má SW od Dolby a používa dodatočné basáky, teda basák, tak by som ich viac bral do úvahy, ak k tomu nebudú pripojené aj dospelé repro.
Ku klávesnici toľko, že pri danej "technológii" spínačov by som pozeral po klávesniciach, kde klávesy nemajú neštandardné ale štvorcové tvary (žiadne také, že jedna zo strán je krivá, zaoblená alebo niečo také)...
Displej je potom iná vec, tam je to ťažké - odporúčam potom pozerať recenzie - ani IPS nie je ako IPS - môžeš sa stretnúť s prípadmi otrasne nakalibrovaných panelov a podobne...