Graficky fakt super, mapy vyzerajú o dosť väčšie, to prirobenie okolia urobí hodne, a hlavne sa mi páči spracovanie vody a jej interakcia s tankom, za to

Nejaké poznatky a úpravy, čo sa mi zas moc nepáčia:
- hlavne skresali výšku niektorých máp, sú "placatejšie", osobne mi to najviac vadí na Prokhorovke,
- textúry napr. na skalách alebo domoch sa načítavajú ešte aj za priebehu bitky,
- skôr asi bug, že posádky sú proste ticho, ani nepípnu, asi zvuky chýbajú alebo čo,

- ja som sa s čiernymi textúrami nestretol vôbec, možno iba ľudia s neupdatovanými ovládačmi na grafiku?, neviem,
Čo sa týka HW nárokov, zmenu som oproti terajšiemu stavu nezaznamenal. Na 2560x1440 monitore, i7-4790k na 4,5 GHz, 16GB RAM, a R9-290X (1050/5500) a na úplne max. detailoch, len jedine AA mám FXAA, tak FPS pod 60 nešli snáď ani raz, alebo som si to aspoň nevšimol.

Vyzerá to ale fakt super, ak vyladia detaily a pohrajú sa s Havoc-om, bude to krok dopredu.
Ale mne by ku spokojnosti aj tak úplne stačilo, keby z hry vymazali mapy ako Stalingrad, Pilsen, Paris, Kharkov, Ensk a vrátili späť Dragon Ridge, Pearl River, Province a South Coast. Asi môžem len snívať no...