Ahoj, po tom čo mi prišla RX 480 spať z reklamácie stále pretrváva problém typu, že pri hraní nejakej náročnejšej hry napr. [Shadow of mordor, Bf4,] sa hra po cca 15 minútach freezne, posledné čo vidím je Červená obrazovka alebo posledný screen z hry. Teploty karty sú v norme drží sa okolo 50-60C. Procesor má 70-78C. Skúšal som ju podtaktovať avšak to tiež nepomáha. Máte pre mňa nejaké rady, alebo je tu niekto kto má/mal podobný problém po prípade ako ho vyriešil. Vopred Ďakujem za odozvu.
Usudzujem že je pád spôsobuje GPU kedže problémy nastali po jeho výmene.
RX 480 Game Freeze
RX 480 Game Freeze
Case:EVOLVEO SA05 | PSU:Corsair CX 650M | RAM:ADATA 8GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG Gaming Series | MOBO: ASUS Z97-P | CPU: Intel i7 4470 | GPU: MSI RX 480 Gaming X 4G | OS: Windows 10 home 64 bit
Re: RX 480 Game Freeze
Ja si myslim ,ze tie teploty na procesor su nenormalne a dual core pentium a rx480 je bottleneck, zle osadeny chladic ? alebo vyprchala pasta ? Skus stiahnut intel extreme utility alebo nieco podobne , a stress test na procesor, kedze si taktoval procesor - tak asi jak gpu , hwinfo program ukazuje gpu memory error , skus takto som zvedavy co pomoze
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Re: RX 480 Game Freeze
Skúsil by som dať preč OC z CPU a nechať na default hodnotách... Teploty by sa mali znížiť na max. 70 stupňov a potom uvidíš. Ak to bude stále padať, tak reinstall driverov alebo rovno celého windowsu. GPU nie je pretaktovaná?