Forza Horizon 3
Re: Forza Horizon 3
Ako viem koľko bodov je do danej skupiny ? Prípadne ktoré veci v košíku mi zvyšujú najviac ? Toto by sa hodilo lebo ani neviem ako som sa na tú S1 dostal.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Je to performance index
http://forza.wikia.com/wiki/Performance_Index .
A záleží to od komponentu, mnoho ľudí si mylne myslí, že to navyšujú len upgrade-y bloku motora, prevodovky a preplňovania (turbo, supercharger) ale v rôznych mierach to navyšujú všetky upgrade-y.
Osobne ak chceš závodiť, odporúčam stále sa držať pod hornou hranicou a nebyť blázen, osobne asi max. čo mám je Class B, proste viac je šialenstvo a o to záujem nemám (hrávam...teda keď som hrával, tak som hrával s volantom, na simulácii a s vypnutými pomocníčkami komplet), najviac sa aj tak tam človek vyblázni so 150 koňkovou Fiestou...
http://forza.wikia.com/wiki/Performance_Index .
A záleží to od komponentu, mnoho ľudí si mylne myslí, že to navyšujú len upgrade-y bloku motora, prevodovky a preplňovania (turbo, supercharger) ale v rôznych mierach to navyšujú všetky upgrade-y.
Osobne ak chceš závodiť, odporúčam stále sa držať pod hornou hranicou a nebyť blázen, osobne asi max. čo mám je Class B, proste viac je šialenstvo a o to záujem nemám (hrávam...teda keď som hrával, tak som hrával s volantom, na simulácii a s vypnutými pomocníčkami komplet), najviac sa aj tak tam človek vyblázni so 150 koňkovou Fiestou...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
druha vec co ma ale vytocila - ked si dam plne poskodenie tj ked buram a pod auto ani nestartuje, maju to aj protivníci ? isli sme trat kde bol checkpoint pred skokom a za nim, akonahle som skocil a dopadol auto ledva slapalo, umieralo, ostatny ma potom obehli. Ako to ze toto nemaju nejako poriesene ?
poskodenie si vypni na horizone inak umres od nervacenia.. ved tam zbieras body za destruction .. myslim ze su na to spešl loby. Ale nie som si istý
no jo no, nba by to bavilo viac ale ked to na AI neplati...
Ak hra niekto na PC spojazdnil to OneDrive vlastne radio ?
Ak hra niekto na PC spojazdnil to OneDrive vlastne radio ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Hovoríš o tom prvom off-roade, kde sa skáče z útesu? Jo, to s plným poškodením nikdy nechoď. A myslím, že nie, AI nemá tieto poškodenia.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
jop. som stale len na zaciatku
dnes som zapol a podostaval som nejake gift cars. akoze naco su mi tie kredity ked neni ziaden pocit stastia kupy nejakého auta ked vsetko dostanem
dnes som zapol a podostaval som nejake gift cars. akoze naco su mi tie kredity ked neni ziaden pocit stastia kupy nejakého auta ked vsetko dostanem
tych aut je tam tolko ze az... vela sa pytas, malo hras. Kazis si radost z objavovania Ja mam uz 85% hry done - a stale nemam ani zdaleka vsetky auta. Hlavne tie vzacne - drahe
ja viem ze sa moc pytam ale to mozno preto lebo ta hra nedava ziadne odpovede. Automaticky predpoklada ze clovek ma stovky hodim v predchadzajucich dieloch.
ved ju hras 2-3 dni? Je to titul ktory sa da hrat roky bez unavy
http://forza.wikia.com/wiki/Forza_Horizon_3 tu mas wiki ked sa ti chce viac citat ako hrat. Jo a je to open world - mozes to hrat ako chces, je to na tebe nemusis riesit ziadne festivaly ak nechces. Mozes sa sustredit len na ne ak chces, je to na tebe.
http://forza.wikia.com/wiki/Forza_Horizon_3 tu mas wiki ked sa ti chce viac citat ako hrat. Jo a je to open world - mozes to hrat ako chces, je to na tebe nemusis riesit ziadne festivaly ak nechces. Mozes sa sustredit len na ne ak chces, je to na tebe.
Ten hot wheels je celkom sranda.
Ok posledná otázka - niekomu ide ten groove playlist ?
Ok posledná otázka - niekomu ide ten groove playlist ?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tak už som saj ja v tom namoceny aj som sk Vas popridaval, môj nick KllR008
//Hračom na PC ktorým hra padá je zdá sa fixnutelne cez Vsync. Hra ma nejako divne implementovany a aj ked ide stabilne 60FPS hra sem tam nahodne pada, raz za hodinu, raz za 10 minut, raz za den, neda sa to nasimulovať.
Ak mate Nvidiu, staci v hre Vsync vypnut, nastavit unlimited FPS, a v Nvidia control panel pridat Forza Horizon 3 ktorému vynutite Vsync. Hram tak uz dva dni a bez jedineho padu, az mi je to cudne.
//Hračom na PC ktorým hra padá je zdá sa fixnutelne cez Vsync. Hra ma nejako divne implementovany a aj ked ide stabilne 60FPS hra sem tam nahodne pada, raz za hodinu, raz za 10 minut, raz za den, neda sa to nasimulovať.
Ak mate Nvidiu, staci v hre Vsync vypnut, nastavit unlimited FPS, a v Nvidia control panel pridat Forza Horizon 3 ktorému vynutite Vsync. Hram tak uz dva dni a bez jedineho padu, az mi je to cudne.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Ja by som si potom aspoň limitol FPS, aby to neskákalo. Ak, tak odporúččam lietať po Surfer's Paradise, zistiť ako to tam vyzerá s FPS a podľa toho cez Nvidia Inspector poriešiť lock.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
FPS neskacu, Vsync je vynuteny v ovladacoch. Jednoducho je vypnuty ingame a zapnuty force v ovladacoch co ma za následok ze ide stale rovnako 60FPS ale (zatial) nepadlo ani raz
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Rychlo kupujte pokial je za 26€
https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/ ... gital-code
https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/ ... gital-code
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300