Stuplove sluchadla do 50€
Re: Stuplove sluchadla do 50€
oukej no ja sa ešte rozhodnem, určite ale zvážim aj tie lamaxy
Trocha offtopic, ale uz ked sa tu rozoberaju tie KZ ZS5 - tiez vam tak sumia? (notebook, mp3 player, telefon, ....) ono ked je hudba hlasnejsie, tak to nevadi, no pri jemnejsich nahravkach je to celkom rusive.
Sluchadla sumiet nemozu. Ak to teda nepocuvas cez BT. Sumiet moze jedine nahravka, alebo zdroj z ktoreho pocuvas (elektronika).
To ze na jednych sluchadlach sum nepocut a na inych ano je sposobene rozdielnou citlivostou.
To ze na jednych sluchadlach sum nepocut a na inych ano je sposobene rozdielnou citlivostou.
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
Neodolal som musel som ich aj ja objednať. A veru prekvapili hodne. Môžem len odporučiť. Nepočul som lepšie štuple zatiaľ, zvukovo majú dosť blízko k Focal Spiritom by som povedal. Ešte čakám na náhradný káblik lebo ten pôvodný je ozaj dosť mizerný.
Edit: No oprava, oproti Focalom majú trochu silnejšie výšky a slabšie stredy
Edit: No oprava, oproti Focalom majú trochu silnejšie výšky a slabšie stredy
Spoiler: ukázať
ahojte, potreboval by som narýchlo úpiť nejaké štuple do vianoc, takže niečo zo slovenska nech nenastanú nejaké komplikácie predstava je určite do 50 eur
Hifiman RE400. V Ketose je na ne teraz akcia za 49€. To je jak zadarmo.
Nikde ich nevidím za menej ako 79eur
Citat vies, ci si len robis srandu? Ved vyssie jasne pisem kde ich maju za 49€.
Zober radŠej nejaké bluetooth slúchatká, je to pohodlnejšie ako káblové
A v čom konkretne je to pohodlnejšie?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
vo vsetkom? absencia kablu je velke plus ak to mas napojene napr. na mobil vo vrecku tak kabel je otravny pri manipulacii
ale zas bt a signal a kvalita
toz. kompromisy
ale zas bt a signal a kvalita
toz. kompromisy
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Pravidelna nutnosť nabijať veľmi pohodlna nie je. Aj keď ti zdochnu v strede cesty. Ani šťavu z baterky telefonu čo ti ten BT navyše ťaha tiež nie je niečo čo by bolo pozitivne. Kvalita signalu je ďalšia vec.
Kabel otravny nemusi byť, da sa ťahať pod oblečenim a aj poza chrbat. Na tom veľa otravneho nie je. A o kvalite zvuku sa samozrejme ani nema zmysel baviť.
Každopadne, keby chcel BT sluchadla, tak to sem hadam napiše. Takže ta poznamka je aj tak uplne mimo.
Kabel otravny nemusi byť, da sa ťahať pod oblečenim a aj poza chrbat. Na tom veľa otravneho nie je. A o kvalite zvuku sa samozrejme ani nema zmysel baviť.
Každopadne, keby chcel BT sluchadla, tak to sem hadam napiše. Takže ta poznamka je aj tak uplne mimo.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Samozrejme hovorim o otravnom kabli ked ho tahas pod oblecenim, kedze sa neda dobre manipulovat s telefonom. BT toho vela nezerie a nemam casto 6 hod sedenia (co mi vydrzia sluchadla) so stuplami.
Proste je to o kompromisoch a hlavne osobitny use case.
Proste je to o kompromisoch a hlavne osobitny use case.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ak si niekedy pouźíval bluetooth slúchatká tak vieš že je to oveľa pohodlnejšie. Napríklad sa mi asi milión krát stalo že som išiel vytiahnuť mobil z vrecka a kábel sa mi zachytil o bundu a odpojil sa. Je to len blbsoť ale to sa ti nestane pri bluetooth slúchatkách. A viem že sa nepýtal na ne, ale len mu dávam návrh, možno sa s nimi nestetol alebo s nimi ešte nemal skúsenosť tak o nich ani nevie.
Ako znie to dobre nikdy som nemal bt slúchatká, moc to zkazí kvalitu zvuku ? Zase nie som veľmi náročný na zvuk.