Nove sluchadla (stuple) k fonu
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Nove sluchadla (stuple) k fonu
Ahojte nakolko mi dosluzili origo sluchadla Samsung musim sa poobzerat po nahrade.
-stuple
-pokial mozno opletany kabel
-aby som necakal na dorucenie 2 tyzden (cina atd)
-z alzy mozem kupovat bez dph
dikes
-stuple
-pokial mozno opletany kabel
-aby som necakal na dorucenie 2 tyzden (cina atd)
-z alzy mozem kupovat bez dph
dikes
Re: Nove sluchadla (stuple) k fonu
A nejaky rozpočet maš?
Z Činy si sice počkaš, ale nakupiš podstatne, podstatne lepšie aj keď si odmyslime dph.
Z Činy si sice počkaš, ale nakupiš podstatne, podstatne lepšie aj keď si odmyslime dph.
Z alzy napr. Soundmagic E50, Meeaudio M6Pro, Pioneer SE-CH5T. Zalezi aky zvuk chces.
Z Ciny potom KZ ZS5 aj s nahradnym kablom. Lacnejsie a zvukovo o dost lepsie.
Z Ciny potom KZ ZS5 aj s nahradnym kablom. Lacnejsie a zvukovo o dost lepsie.
Ja by som na tvojom mieste nebral kablové, zober radšej niećo bluetooth. Je to oveľa, oveľa, oveľa pohodlnejšie
...a hra to oveľa, oveľa, oveľa horšie.
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Dostal som Samsung EO-IG955B AKG v hodnote 70€ gratis. Momentalne kym sa nepokazia netreba kupovat dalsie..vdaka za rady hoši.
Naposledy upravil/-a Tonci20 v Po 06. Nov, 2017, 17:09, upravené celkom 1 krát.
Basu maju trošičku viac ak sa pytaš na množstvo. Nejakeho nadupaneho zvuku sa nedočkaš.
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
a keby som zvýšil rozpočet dostanem viac alebo je to všeobecný problem mobilu/štupľov, ze to je nic moc kvalita?
Môžem povedať svoj názor. Už mi prišli UrbanFun Hybrid drive štuple tak môžem porovnať. Veľmi vychvaľované, hlavne som ich uprednostnil pred tými KZ ZS5 lebo ľudia sa na ZS5 občas sťažovali na výrazné, až nepríjemné výšky s niektorými zdrojmi zvuku čo som ja určite nechcel. Keď ich porovnám s klasickými slúchadlami Superlux HD-330, tak podľa mňa Superlux vedie vo všetkom okrem kompaktnosti a basov, tie majú tie štuple výrazne mohutnejšie. Ako vôbec nie sú zlé, ale subjektívne za podobné prachy ponúkajú Superluxy klasickej konštrukcie lepší zvuk, ale je pravda že sú výrazne menej praktické. Taktiež štuple v uchu mi nie sú veľmi príjemné čo sa týka komfortu, ale netuším či to je vec týchto konkrétne alebo štuple vo všeobecnosti, sú to moje prvé a zatiaľ jediné.
Spoiler: ukázať
Ja mám už 2 štplové slúchatká a musím poveedať že prvé ani mne nevyhovovali, boli to nejaké z ali už neviem presne ako sa volali. Potom som kúpil druhé čo mi odporučil kamarát (tieto https://sluchadla.heureka.sk/lamax-beat-pax-x-1/) a v ušiach mi sedia parádne. Asi je to aj o tom aké kúpiš
Pohodlie je vec nastavcov. Asi nemas tie spravne. A aj vec zvyku ak su to tvoje prve.
Ak je rec o basoch, tak aj tie su dost kvalitne. Len co do objemu ich je u tychto modelov presne tolko kolko ma byt a nie su nijako zvraznene. To ale neznamena ze nie su kvalitne. Kvalita basov a mnozstvo/objem su uplne rozdielne veci.
Nic moc kvalita? Ved aj tie Vivo hraju velmi kvalitne. Alebo som teda nepochopil o com je rec.
Ak je rec o basoch, tak aj tie su dost kvalitne. Len co do objemu ich je u tychto modelov presne tolko kolko ma byt a nie su nijako zvraznene. To ale neznamena ze nie su kvalitne. Kvalita basov a mnozstvo/objem su uplne rozdielne veci.
Naposledy upravil/-a Dunar v Ut 07. Nov, 2017, 15:43, upravené celkom 3 krát.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Ak som spravne pochopil tak Dunar pod "nadupanym" zvukom myslel prebasovany, ale palci to pochopil, ze hraju nic moc.
Spoiler: ukázať
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
kovinator to napisal dobre. Zle som ta pochopil @Dunar
Tak pokial je tam iba maly rozdiel tak nejdem spekulovat a ostanem pri tom co mam
Diki!
Tak pokial je tam iba maly rozdiel tak nejdem spekulovat a ostanem pri tom co mam
Diki!