Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
To si este musim nastudovat, kraken je burza ano ? A este jedna vec spoliehate sa na online penezenku alebo pouzivate nejaky program vo fone, PC ?
Dik.
Ja mam cryptonator. Zatial vsetko co som previedol na ucet tak doslo. Keby ze mam tisice (eur alebo btc) tak riesim asi nejak lepsie.
Ja mam cryptonator. Zatial vsetko co som previedol na ucet tak doslo. Keby ze mam tisice (eur alebo btc) tak riesim asi nejak lepsie.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Kamoš včera nakupoval asi za 3 tisíc eur rôzne kryptomeny a kúpil si anto HW peňaženku. Asi by som tiež išiel do toho kebyže mám viac. Minule som si tu prelustroval prvých pár strán a tie peňaženky čo tam ľudia linkovali už všetko mŕtve linky
.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
To su tie virtualne meny Niekto sa pobabre v kode a 280 mega fuc
Ale v podstate to iste sa moze stat s realnymi peniazmi kedykolvek
Ale v podstate to iste sa moze stat s realnymi peniazmi kedykolvek
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
S tým rozdielom, že pri reálnych peniazoch je centrálna autorita ktorá povie či tie peniaze sú alebo nie sú. Pri virtuálnych sa musí na tom dohodnúť kolektívne, a keď sa nedohodne, tak vznikne fork a peniaze odrazu sú aj nie sú zároveň
Spoiler: ukázať
Pani dam vam otazku, mam 700e a elektriku gratis. Oplati sa to naliat do GPU a troska poratat ? Co s takym rozpoctom resp. co teraz kupit, zohnat aby bola co najvyssia vyhodnost ?
Najvyhodnejsie su na tom urcite teraz vegy. No neviem, ci sa oplati do toho vrazat prachy. Ak by si mal free elektriku a moznost kupovat bez DPH, tak by som silno rozmyslal, inak asi ani moc nie. Ale niekto iny na to moze mat iny nazor.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Tiez neviem ci by som do toho vrazil ... ak planujes zarobit tych 700 e nas5 tak asi najskor nie kedze budes tazit cez pol roka pri aktualnom kurze
ale ak len pasivne privyrobit a neplatis stavu tak urcite zapni ja teraz potazil 1 mesiac a vianoce mam zaplatene
ale ak len pasivne privyrobit a neplatis stavu tak urcite zapni ja teraz potazil 1 mesiac a vianoce mam zaplatene
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Do Vianoc este daleko. Aktualne pise priemer 4.63 EUR/day. Stupa to nejak.
.
Stúpa hodnota kryptomien. Ja som aktuálne časť predal, ale vyzerá že to ešte chvíľu bude stúpať.
Aku penazenku pouzivate ? Najlepsie taku, kde netreba davat obciansky, vodicak a podobne srandy
Dávnejšie sa tu odporúčala Jaxx, založil som si ju aj ja po pár neúspešných experimentoch s vlastnou u seba nainštalovanou peňaženkou.