Prvá možnosť - kúp si klasické hudobné hi-fi slúchadlá, nie headset, pretože ten akože "Gaming Headsets" je na h*vno ... sám som to dávnejšie riešil

A hlavne zober podľa možnosti otvorenú konštrukciu
(na gaming lepšie podanie priestoru), samozrejme len ak si sám v miestnosti, aby si nerušil ostatných. No a k slúchadlám polož na stôl nejaký stolový mikrofón. Vybavené.
Druhá možnosť - ak chceš mať mikrofón pri hlave a nie na stole, tak zober ModMic 4.0
(alebo drahšiu verziu 5.0), vynikajúci mikrofón, upevníš na slúchadlá cez šikovný magnet, ale zas budeš mať o jeden kábel navyše.
No je aj
tretia možnosť - riešenie s jedným káblom, teda slúchadlá s odnímateľným káblom. Na trhu ich je málo, napr. také Philips SHP9500
(asi najlepšie slúchadlá do 100 €) a k nim V-moda BoomPro mikrofón -
https://www.youtube.com/watch?v=aipXii-qWiQ&t=356s
SHP9500 sa dajú zohnať za nejakých +- 80 € a BoomPro Mic za +- 30 € ... a máš parádny gaming headset
Pre mňa osobne je to lepšia voľba, než ModMic, pretože ušetríš a máš len 1 kábel.
Veľkou výhodou tých slúchadiel je už spomínaný odnímateľný kábel, vieš si tam pichnúť hociaký iný kvalitnejší kábel, kratší, dlhší. Ja to mám takisto poriešené, ale s inými slúchadlami Sennheiser HD 598 + V-moda BoomPro. Mám tu aj tému -
viewtopic.php?f=14&t=117031