naspodu toho zoznamu ti zostalo 850EVO SSD, zbytocne navysuje cenu - ci chces mat dve SSDcka, aj 960tku aj 850tku ?
K 960tke jedna poznamocka : bacha kde ju na doske nainstalujes, specialne bacha na M2 sloty pri grafike pretoze sa PREHRIEVAJU.
Jednak to nesvedci zivotnosti SSDcka z titulu skorsej degradacie pamatovych buniek, jednak z hladiska vykonu. Aj jedno aj druhe su veci ktore ta ako majitela zaujimaju. Pri zivotnosti neobstoji argument "ze mam X rokov zaruku alebo XYZ TB na zapis", ked sa ti SSD pokazi tak ty mas problem a neproduktivitu, nie Alza nie Samsung.
V kazdom pripade doporucujem CHLADIT toto SSDcko samostatnym ventilatorcekom, zregulovatelnym na prakticky nepocutelnu uroven.
Ked mas vela casu a nalady :
https://www.pugetsystems.com/labs/artic ... tling-868/
[ano je to Pro verzia, ale Evo ma ten isty princip akurat vydrzi o par sekund dlhsie, pouziva ten isty radic a tie iste NAND cipy akurat uchovavaju tri urovne namiesto dvoch cize TLC versus MLC pri Pro verzii]
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.