Herné slúchadlá do cca 50€
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Herné slúchadlá do cca 50€
Brainwavzácke, treba ich prevliecť komplet cez mušle ale nepadajú - a k tomu znejú s nimi božsky. Mal som angled oválne
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133
teraz sú v akcii a ešte je na spodnom baneri kód na ďalších -15%. Stoja za každý cent...a áno aj pre 12,50€ RR OM.
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133
teraz sú v akcii a ešte je na spodnom baneri kód na ďalších -15%. Stoja za každý cent...a áno aj pre 12,50€ RR OM.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Jedine najst niekde v Cine alternativne nausniky. Lebo origo stoja tolko co nove sluchadla (Maxell Reteo DJ, co je to iste ako RR One).
Mam cinske "brainvawz angled" kozenkove. Pena sice nie je pamatova (alebo moznoje, ale "rychlejsia") ako na original brainwawz, ale aj tak su 100x pohodlnejsie ako povodne z Audio-technica m30x.
Ak maju aj ostatne superluxy podobne nausniky ako HD681, tak je to podla mna celkom dobry upgrade za 9e pre ludi, ktori nechcu dat za nausniky rovnake peniaze ako za sluchadla.
Ak maju aj ostatne superluxy podobne nausniky ako HD681, tak je to podla mna celkom dobry upgrade za 9e pre ludi, ktori nechcu dat za nausniky rovnake peniaze ako za sluchadla.
Spoiler: ukázať
Ja by som fakt radšej niečo kompletné a nie to rozdelovať na slúchatká a mikrofón, pozeral som nejaké hedsety a dajú sa zohnať aj za tú cenu do 20 eur. Ale díky za radu ale radšej by som bol teda za kompletný set
Radime ti dobre. Headset za 20€ (z toho co sa da kupit tu) bude tazky pruser. Aj zvukovy, aj spracovanim.
Kup si nejake Superluxy (kupis aj do 20€) a k tomu napr. Zalman ZM-MIC1, ktory si pripnes na kabel tych sluchadiel.
A budes mat o galaxiu lepsie sluchadla aj o galaxiu lepsi mikrofon ako akykolvek headset za tie iste prachy.
Ak to silou-mocou musi byt headset tak si prihod aspon 10€ na Koss SB40 alebo SB45, alebo za povodny rozpocet nieco z Ciny.
Kup si nejake Superluxy (kupis aj do 20€) a k tomu napr. Zalman ZM-MIC1, ktory si pripnes na kabel tych sluchadiel.
A budes mat o galaxiu lepsie sluchadla aj o galaxiu lepsi mikrofon ako akykolvek headset za tie iste prachy.
Ak to silou-mocou musi byt headset tak si prihod aspon 10€ na Koss SB40 alebo SB45, alebo za povodny rozpocet nieco z Ciny.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pozri, chápem, že máš cenovú predstavu a ak chceš len niečo, tak si to kúp ale poviem ti to tak - za takú sumu nemáš šancu spraviť niečo aspoň základnej kvality - to, čo kúpiš bude možno vyzerať ako kolotoč ("agresívny dizajn") ale budú to tie najlacnejšie plasty, zvuk bude otrasný, pohodlie prinajlepšom podpriemerné a mikrofón bude znieť akoby si hovoril posunkovou rečou.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Radšej daj raz 40€ za niečo poriadne čo ti vydrží roky a užiješ si to omnoho viac ako 20€ každé 2 roky či dokonca častejšie lebo sa to pokazí, rozbije, nebudeš spokojný so zvukom, druhá strana ťa nebude rozumieť a furt budeš nespokojný... true story, radím z vlastnej skúsenosti.
Inak kombo slúchadlá Superlux + lacný mikrák z Tesca mám aj ja a za tie prachy je to omnoho lepšie ako čokoľvek čo by som kúpil ako sadu 2v1 a taktiež lepšie ako čokoľvek čo som mal predtým, a že som mal aj o dosť drahšie "herné" slúchadlá.
Inak kombo slúchadlá Superlux + lacný mikrák z Tesca mám aj ja a za tie prachy je to omnoho lepšie ako čokoľvek čo by som kúpil ako sadu 2v1 a taktiež lepšie ako čokoľvek čo som mal predtým, a že som mal aj o dosť drahšie "herné" slúchadlá.
Spoiler: ukázať
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
nevieš akú veľkosť mám hľadať? niesom doma, tak to neviem zmerať...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nezabudni kúpiť nejaký hnoj.
80 mm maju vraj priemer.
- diemkej
- Používateľ
Nehnevaj sa, ale fakt nebudem kupovať na slúchadlá za 12€, čo ani poriadne nepoužívam náušníky za 20€.
BTW, koľko je z tej stránky poštovné?
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... dphone-pad
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... us-colours
len neviem, či budú pasovať...
Prave preto si radšej rovno kup nove sluchadla.
Tu su za 10€: http://www.leem.sk/kategoria/audio/sluc ... -dj-modre/
Tu su za 10€: http://www.leem.sk/kategoria/audio/sluc ... -dj-modre/
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Tie sluchadla od maxell mam, a potrebuju nove nausniky akoze viac ako cokolvek ine boli z nich inak hlava
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- diemkej
- Používateľ
Hej, aj tie RR One mali od začiatku tvrdé náušníky... Neboli pohodlné... Tak aspoň nie som sám, čo rieši tento problém.
To je individualne. Hlavne ako som uz pisal, za tych 20€ by som kupil nejake nove sluchadla. Nejake Superluxy a pod.