Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
jop nicehash.
o inom neviem co ako sa da/funguje
ok, vdaka.
o inom neviem co ako sa da/funguje
ok, vdaka.
Spoiler: ukázať
netrvalo dlho, mensi update
When I predicted Bitcoin at $500,000 by the end of 2020, it used a model that predicted $5,000 at the end of 2017. BTC has accelerated much faster than my model assumptions. I now predict Bircoin at $1 million by the end of 2020. I will still eat my dick if wrong. – John McAfee
When I predicted Bitcoin at $500,000 by the end of 2020, it used a model that predicted $5,000 at the end of 2017. BTC has accelerated much faster than my model assumptions. I now predict Bircoin at $1 million by the end of 2020. I will still eat my dick if wrong. – John McAfee
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Je to uzasne - vcera cca 8:40 PM zletel naraz Bitcoin, Litecoin aj Ethereum Tie krivky su ako cez kopirak.
Naposledy upravil/-a Odar v Št 30. Nov, 2017, 14:39, upravené celkom 1 krát.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
kto bol dost rychly tak zarobil
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
co chlapci, FOMO ?
vsade same reci keby keby.
mp3turbo, vsak dotoho tych 100 000 natlac teraz. V 2013 ked boli za 300 to bolo tiez tak vysoko - isli z 10 na 300, dokonca este viacc.
Chce to velke gule do toho tolko prachov dat, tie zisky su zasluzene. ja by som dobre spavat nemohol (a to mam natlacene 90% penazi v akciach).
Staci ked zacnu vlady zatvarat burzy, alebo zacne byt coinbase nelikvidne.... BTC pojde dole este rychlejsie nez, stupalo.
vsade same reci keby keby.
mp3turbo, vsak dotoho tych 100 000 natlac teraz. V 2013 ked boli za 300 to bolo tiez tak vysoko - isli z 10 na 300, dokonca este viacc.
Chce to velke gule do toho tolko prachov dat, tie zisky su zasluzene. ja by som dobre spavat nemohol (a to mam natlacene 90% penazi v akciach).
Staci ked zacnu vlady zatvarat burzy, alebo zacne byt coinbase nelikvidne.... BTC pojde dole este rychlejsie nez, stupalo.
- Chris
- Pokročilý používateľ
ja som poznal jedneho co vtedy tazil na laptope uplne na zaciatku a mal 160BTC, doteraz nikto nevie kde je .... otazka ci by nepredal, keby bolo 1000, 2000,5000, ci by niekto drzal do 10000. Mozno to vyleti na 20000, vyberu sa zisky a poleti dole na 2000
Ten "pan" alebo ten laptop
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
alebo ked do toho strci nos Wól Stríít a BTC vyleti z 11k na 100k za jediny den ved toto je presne to, ked mas vela zbytocnych dukatov a ochotu riskovat, veselo mozes zarobit aj na akciach Tesly, Nvidie, ATIcka a kazdeho jedneho.
Alebo aj mozes prerobit. Bitcoin nebitcoin, je to rovnaka blbina ako vsetko ostatne. O krachu burzy sme uz zoparkrat citali v novinach, o krachu bitcoinu nie ale raz to pride. Otazka je kedy.
Alebo aj mozes prerobit. Bitcoin nebitcoin, je to rovnaka blbina ako vsetko ostatne. O krachu burzy sme uz zoparkrat citali v novinach, o krachu bitcoinu nie ale raz to pride. Otazka je kedy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hlavne aby ich bolo kde tradeovat, lebo napriklad kraken je uz viac ako mesiac nepouzitelny
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
sranda bola, ked som chcel dat vcera sell order a vsetky burzy dead zacali reagovat, az ked bolo "po"
- Chris
- Pokročilý používateľ
ako vyhodu ma tazit vo vacsiom poole,alebo je to skor nevyhoda ?
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
myslim, ze cele to skor bude o tom, ake ma poplatky dany pool, vacsie pool moze mat vacsi luck, dostavas castejsie coiny na svoj "ucet", ale v mensich castiach... aj tak cele je to o tom, co tazis... mozes tazit shitcoin s nizkym profitom za den, ale pride pump a zrazu si uplne niekde inde...
taky nicehash ma relativne vysoke fee... ostatne pooly su okolo 1% plus nieco drobne za vyber ...
taky nicehash ma relativne vysoke fee... ostatne pooly su okolo 1% plus nieco drobne za vyber ...
- Chris
- Pokročilý používateľ
643: dik
#skromne
#skromne
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mam taku lama otazku na pouzivatelov NiceHash. Je zrejme, ze su algoritmy, ktore maju vyssiu ziskovost (PROFITABILITY). Trebars u mna to vidim na NeoScrypt. Tie menej efektivne v NiceHash vypinate, aby sa na ne automaticky neprepinal? Alebo tomu nechavate volny priebeh, nech si to reguluje on sam?