World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ta hra podvadza , menej nahral a viac skusenosti ziskal
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ma nizsi tier, to je dovod preco ma viac XP
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
dost XP dostavas za spotting a nim suvisiaci dmg od spoluhracov alebo ak zasiahnes vyssi tier..
za kill dostanes snad najmenej, pokial to nie je na nejaku medailu.
za kill dostanes snad najmenej, pokial to nie je na nejaku medailu.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Netreba z toho robit vedu, plati to co som napisal, vsimni si MM. QB strielal najskor vyssie alebo svoje tiery kedze je VIII, on strielal najskor nizsie tiery, kedze bol IX nic zlozite ... je to uplne normalna vec
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
pohoda chlapi , sak to bolo so smajlom o 1 rano
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
ako vymazem tie debilne franken stein tanky?
Zmazu ich udajne oni pri dalsom update.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Pekna supka , toto zabolelo teda
Minule som hral 10tkovu bitku a boli tam 3x arty - to boli supky
Minule som hral 10tkovu bitku a boli tam 3x arty - to boli supky
Hej, arty je balanced - raz trafím 1 z 5 rán aj to za 200dmg, potom si vystrelím raz a rushne ma light a môžem sa akurát tak pozerať ako kapem, potom som bottom tier a dávam šupky ako bottom tier KV-2 (tzn. 200-400dmg podľa šťastia), akurát že 4x menej presne a s 3x dlhším reload... a potom, po pár desiatkach hier som konečne top tier a dám hru s 3000dmg a 2000 assist
Spoiler: ukázať
Kedysi by ta vypol s takym zasahom. S T92 nieviem ano Xtier light tank vypnut na zasah.
na High ma ani nechcel pustit
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
založil som vlákno v benchmarkoch kedže je to len čisto mark
poroblém akože nerfnutých artín je relatívne rýchle nabíjanie a v podstate každým výstrelom ťa minimálne ochromia
ak sú tri je ti v tanku na ktorý sa zamerajú amen
ak máš smolu a proste ťa furt dáva k artinách je tá hra totálny šit a nie že nie a komplet nehrateľná
samozrejme ak by si artinu aspoň jednu ocenil budeš sa do hlavne Type 5 v nejakej AMX 50B dívať tiež častejšie ako by si chcel mno
poroblém akože nerfnutých artín je relatívne rýchle nabíjanie a v podstate každým výstrelom ťa minimálne ochromia
ak sú tri je ti v tanku na ktorý sa zamerajú amen
ak máš smolu a proste ťa furt dáva k artinách je tá hra totálny šit a nie že nie a komplet nehrateľná
samozrejme ak by si artinu aspoň jednu ocenil budeš sa do hlavne Type 5 v nejakej AMX 50B dívať tiež častejšie ako by si chcel mno
Naposledy upravil/-a dexterav v Ne 24. Dec, 2017, 14:57, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
ok.. idem to tam hodit.