Earphones lacne (+/- 10€)
Re: Earphones lacne (+/- 10€)
YT nie je prave najlepsi zdroj informacii.
Sak ale ved si to kup a vyskusaj. Co mozes stratit za 2,50€?
Sak ale ved si to kup a vyskusaj. Co mozes stratit za 2,50€?
tak okrem Zeosa tam nic vierohodne nieje a ten ti nebude recenzovat take lacne veci
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
YT je dobry na uplne ine veci ako na recenzie audio vybavenia. Ak sa vyhybas stuplom, limit bude treba posunut niekde uplne inde.
Spoiler: ukázať
Pokial to mmozu byt kablove, tak limit netreba nikam posuvat.
pride mi nezmysel vyhadzovat desiatky alebo stovky eur za sluchadla do usi...
Tieto som pouzival 2 roky, sluzili fantasticky, akurat v poslednom case zly kontakt na jeden kanal.
https://www.ibuygou.com/p-1-more-design ... -6422.html
Tieto som pouzival 2 roky, sluzili fantasticky, akurat v poslednom case zly kontakt na jeden kanal.
https://www.ibuygou.com/p-1-more-design ... -6422.html
Čo je nezmyselne na tom keď chce niekto dobry zvuk a kvalitne spracovanie. Mne pride nezmysel mať take nezmyselne nazory. Za čo ma zmysel davať desiatky či stovky eur? Nože pouč nas.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
barzini asi si este nic kvalitne nepocul ak to tvrdis... a za co sa ma utracat ak nie za zazitky a pozitky ? na tych plechacoch si si uzival mozno tak zvuk hajzľa
To je teda nazor. Ako som minule zapocul..
Kupila som si sluchadla k telefonu za 2,5€. Dobre su. Hraju.
.
ten ucet si si zakladal kvoli takymto "radam" ? dakujem pekne
ke
ke
hm, dik za nazor... a Stiv co ti poviem, niektorym staci menej ku stastiu. Sluchadla su pre mna spotrebny tovar. Kvalitnu hudbu si vypocujem doma z repro
A co ti ma clovek na to napisat? Aky zmysel ma davat stovky ci tisice eur na repro? Aky zmysel ma davat stovky eur rocne na cigarety? A mozes pokracovat do nekonecna. Asi taka je ta tvoja "logika".
Mimochodom poviem ti aky zmysel ma davat tolko penazi za sluchadla. Za rovnako kvalitny zvuk das zlomok toho co za to tvoje repro. Tak taky zmysel to ma.
Mimochodom poviem ti aky zmysel ma davat tolko penazi za sluchadla. Za rovnako kvalitny zvuk das zlomok toho co za to tvoje repro. Tak taky zmysel to ma.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ak si uplnu konzumer ktoremu je jedno co ma v usiach strcene, kup si kludne aj barsjake pecky za 2 eura. Budes mat dobry pocit ze si "usetril" kopu penazi a zvratil vzrast kapitalizmu a "hrat" to bude.
Ja ti za mna mozem dat nazor na tieto pecky https://www.aliexpress.com/item/TY-Hi-Z ... 0.0.MRG8oS
Aspon ako-tak to hra, ak nechces vela utratit tak toto by mohla byt moznost. Ale je to uplne plastove a lacno posobiace. Ja som ich stratil v Eurovei na zachodoch a smutil som 3 dni za nimi.
Ja ti za mna mozem dat nazor na tieto pecky https://www.aliexpress.com/item/TY-Hi-Z ... 0.0.MRG8oS
Aspon ako-tak to hra, ak nechces vela utratit tak toto by mohla byt moznost. Ale je to uplne plastove a lacno posobiace. Ja som ich stratil v Eurovei na zachodoch a smutil som 3 dni za nimi.
ten posledny riadok si vobec nemusel pisat, teraz usetrim 4 eura, ked ich na tych zachodoch najdem
Dunar, opat zaujimave porovnanie ...
Dunar, opat zaujimave porovnanie ...
Chlapci, precitajte si nadpis topicu. Ocakaval som rady a nie do*eby
To čo sme ti napisali na prvej strane si asi prehliadol však?