Potreboval by som poradit s vyberom disku. Kapacita okolo 250 GB plne postacuje. Rozpocet je okolo 100 bez dane.
Za tu cenu sa daju zohnat 250GB NVMe disky, alebo lacnejsi 480GB Sandisk SSD Plus... babo rad.
SSD 250GB
Re: SSD 250GB
V podstate mi je to jedno cez ake rozhranie to pojde. Nvme mi vyhovuje v tom ze sa zbavim dalsieho kabla v skrini Teoreticko prakticky je o cosi rychlejsie, ale to az tak velmi nespoznam, aj ked rychlejsie nacitanie GTA V by som rozhodne prijal.
Ako je to s chladenim? Starsie NVMe disky mali brutalny pokles vykonu so stupajucou teplotou. Kedze mam pasivne chladeny PC, tak tam nebude vela moznosti na dodatocne chladenie, maximalne tak nalepit pasivy na cipy.
Ako je to s chladenim? Starsie NVMe disky mali brutalny pokles vykonu so stupajucou teplotou. Kedze mam pasivne chladeny PC, tak tam nebude vela moznosti na dodatocne chladenie, maximalne tak nalepit pasivy na cipy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
http://www.tichepc.sk/EK-Water-Blocks-E ... l?arg1=001
Za tú sumu by som to tam isto nacapil pre pokoj v duši
Za tú sumu by som to tam isto nacapil pre pokoj v duši
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Pasivov mam celkom dost naskreckovanych za posledne roky. Hlavne by som tam nalepil nejake vyssie kvoli lepsiemu chladeniu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Staršie nvme su na tom rovnako ako nove...
Hlavne by som asik riešil cenu a popripade ked uz nvme tsk nie z vykonom sata
Hlavne by som asik riešil cenu a popripade ked uz nvme tsk nie z vykonom sata