paranoid.asian napísal: ↑Št 07. Dec, 2017, 11:13
ja mam nahodene len take blbosti
zavory do priemyselnych parkov
namiesto velkej ikony kde je naves a kam parknut su na zemi len vlc kuzele, a miesto kde dostanes job, mas natankovat ci fery, je na zemi dekel od kanala.
realne eu pumpy
realne eu loga firiem
otacanie kolies na tych tazkotonazdnych navesoch (nechapem, ze to original hra vobec nemala, ci uz je to fixnute a neni treba na to uz mod? neskusal som uz potom znova)
realny zapad / vychod slnka podla aktualnej polohy zeme voci slnku (typek to updatuje snad kazdy tyzden).
traffic od jayz-eho napr a podobne AI featurky, som vynechal. nech to uz nemam moc zasrate nahodou, aj ked som nikdy nepostrehol nejak vyraznejsie zmeny/vyhody jeho addonov oproti default stavu.
no a promods (bez rusmap) vyzeraju zatial co som najazdil trocha, ze tie fps moc nepadaju.
Zaujímavý zoznam, viac vecí z toho ma zaujalo, hlavne ten reálny východ/západ slnka. Tmu v noci to počítam nerieši... mám na mysli to, že od zmeny nasvietenia v 1.17 sú noci strašne svetlé, či? Od jazzycata mám len tú AI premávku, náklady nie. Je to proste oveľa pestrejšie než základná AI premávka, síce som už bez toho dávno nejazdil, takže neviem či sa niečo na tom zmenilo. Ale na začiatku tam bolo 90% premávky len Fabie a
Felicie, sorry Octavie som myslel.
Eddward napísal: ↑Št 07. Dec, 2017, 12:54Verim tomu ze Spanielsko a Portugalsko bude dalsie. Riesenia sa daju stale najst. Ako uz bolo spominane, kludne mozu dat najjuznejsiu trasu vo FR do zakladnej hry. Ak by chceli byt velmi prisny tak da sa zablokovat aj pristup do miest ako Montpellier, Marseille alebo Nice a nechat pristupnu len dialnicu. Dalsia moznost je spristupnit do zakladnej hry len mesto Nice, ktore je na pobrezi a je najblizsie zakladnej mape a odtial vytvorit namornu trasu niekde do Barcelony. Jedno mesto by dali do zakladnej hry a dalsie by mohli na juhozapade pridat, kde je dost volneho miesta.
Da sa vsetko, bez väcsich "strat", len treba chciet.
To mi nesedí, bolo by to blbé z hľadiska hrateľnosti, riešiť prechod do ESP/POR len cez jeden prístup alebo trajekt. IMO o tom aj tak špekulujeme zbytočne, lebo verím tomu, že kto by chcel ESP+POR, tak na milión % má aj FRA, len proste rozmýšľam jak by to fungovalo z hľadiska biznis modelu. Aspoň ja poznám dosť ľudí naokolo čo to hrávajú a všetci majú nakúpené komplet DLC.
Výhodnejšie než to čo píšeš /pre hráča aj pre SCS/ by bolo napr. dať akciovú ponuku na FRA povedzme za 1 €. S platnosťou napr. mesiac po vydaní a podmienkou by bolo zakúpenie nového DLC ESP+POR. To si viem veľmi dobre predstaviť. Na jednej strane to motivuje hráčov kúpiť nový obsah, pričom dostanú staršie DLC "zadara", a zároveň to do budúcna nepripraví SCS o príjem zo starších DLC.
loleqboleq napísal: ↑Št 07. Dec, 2017, 14:05
Inak, miňo, ja som predvčerom, keď som riešil tú nekompatibilitu skúsil hru komplet bez módov a jo, bez všetkých v meste som mal o také 2-3fps viac (rozumej rozdiel 38>41fps). Inak ale jo, tá hra má proste problém s engine-om. Síce u mňa je jasným bottleneckom CPU (i5-7300HQ), no ešte na desktope som mal podobné scenáre ako ty.
Hej, bude to najskôr enginom.