Massdrop sluchadla
Re: Massdrop sluchadla
Napisal som tomu z bazosu o tie zabalene 6XX, mal by ich poslat.
V podstate som chcel vziat 6XX a ten bazos mi iba skratil cakacku o 1/2 roka. Limit nebol 200, ale priblizne. Ovela viac sa mi za to nechce davat.
Uvidim ake budu. Pripadne casom predam a vezmem nieco dalsie na skusku. Diky vsetkym.
V podstate som chcel vziat 6XX a ten bazos mi iba skratil cakacku o 1/2 roka. Limit nebol 200, ale priblizne. Ovela viac sa mi za to nechce davat.
Uvidim ake budu. Pripadne casom predam a vezmem nieco dalsie na skusku. Diky vsetkym.
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Mňa len mrzí, že to budeš pichať do STX, ale mohlo by to byť OK.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
STX2.
Naozaj? Cakal som teda viac a nie ze nebude dostatocna sluchadlam za rovnaku cenu aj ked ma uz nejaky ten rok.
Naozaj? Cakal som teda viac a nie ze nebude dostatocna sluchadlam za rovnaku cenu aj ked ma uz nejaky ten rok.
.
STX je uplne v pohode. Aj ked HD6 ocenia aj nieco lepsie.
Ok takze XX doma uz par dni. Zatial celkom fajn, ale maju kratky kabel resp. ltt. Cize budem musiet kupit novy.
Nasiel som tento:
https://www.amazon.de/Sennheiser-92885- ... d650+cable
Je ok? Maju ho aj na audigo, ale 10 eur doprava sa mi nechce a tu je zdarma (zrejme). Pripadne nieco lepsie v podobnej cene?
Nasiel som tento:
https://www.amazon.de/Sennheiser-92885- ... d650+cable
Je ok? Maju ho aj na audigo, ale 10 eur doprava sa mi nechce a tu je zdarma (zrejme). Pripadne nieco lepsie v podobnej cene?
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Naozaj je prikrátky? Mne vyhovoval. Chalan, od ktorého som ich kupoval mal ešte 3m v balení a to bola hrôza, dosť otrasný kábel a k tomu príííliš dlhý.
Vydrž a objednaj to radšej z ebay-u
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... e&_sacat=0 ,
trebárs
https://www.ebay.com/itm/281645092022
alebo tá červená verzia o pár riadkov nižšie.
Vydrž a objednaj to radšej z ebay-u
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... e&_sacat=0 ,
trebárs
https://www.ebay.com/itm/281645092022
alebo tá červená verzia o pár riadkov nižšie.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Budú pracnejšie, ohybnejšie, menej shit kábel (ten HD6XX kábel je príjemnejší ako ten náhradný od Sennu). Ak myslíš zvukovo, tak to je téma plná obyčajných dohadov a zbytočného premýšľania nad niečím, čo nemá zmysel riešiť.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Ani jeden z tych kablov sa mi vizualne nepaci. Ten co si postol loleq ma ukoncenia neopletene a ten cerveny nevyzera velmi dobre.
Viem, ze to je narocnejsie, ale nechces si tie kable radsej vyrobit sam?
Viem, ze to je narocnejsie, ale nechces si tie kable radsej vyrobit sam?
Spoiler: ukázať
Neviem to s nicim inym teraz porovnat, ale nezda sa aby bol nejaky problem.
.
moje HD6xx sa uz preclievaju a cakam
Uz ich mas?
Tak ja som sa so svojimi uz zzil. HiFi sa mi pri nich prestali pacit takze asi cas na upgrade od 2013.
Inac ak by som chcel nieco lepsie ako STX2 co by utiahlo aj lepsie sluchadla potom (prip. repro) nejake odporucanie? Nieco externe a cena... aby to malo zmysel. Netusim. Nejake napady/navrhy/komentare? Diky
Tak ja som sa so svojimi uz zzil. HiFi sa mi pri nich prestali pacit takze asi cas na upgrade od 2013.
Inac ak by som chcel nieco lepsie ako STX2 co by utiahlo aj lepsie sluchadla potom (prip. repro) nejake odporucanie? Nieco externe a cena... aby to malo zmysel. Netusim. Nejake napady/navrhy/komentare? Diky
.
vidim ze si kecame na viacerych forach naraz DD
kabel mam uz doma 3tyzdne, vymyslali furt na colnici, najprv sa im nepacil paypal, tak som poslal zo stranky screen, aj ten sa im nezdal, tak som musel vyhrabat fakturu kde bolo potvrdenie aj o postovnom
ale podla DHL linku by som ju mal dostat zajtra pred obedom
edit:
ak chces skusit vyssiu triedu, tak tento rok budem kupovat jedny z tychto
Stax L500/700
pripadne entry level do "planarnych sluchadiel": Monoprice Monolith M1060
kabel mam uz doma 3tyzdne, vymyslali furt na colnici, najprv sa im nepacil paypal, tak som poslal zo stranky screen, aj ten sa im nezdal, tak som musel vyhrabat fakturu kde bolo potvrdenie aj o postovnom
ale podla DHL linku by som ju mal dostat zajtra pred obedom
edit:
ak chces skusit vyssiu triedu, tak tento rok budem kupovat jedny z tychto
Stax L500/700
pripadne entry level do "planarnych sluchadiel": Monoprice Monolith M1060
stiv napísal: ↑Ne 07. Jan, 2018, 23:29 Uz ich mas?