Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Niekto Monero?
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
LTC, ZEC, Monero, Vertocin tu... 8x1080Ti rig1 + 2x1080Ti rig2 ...teda algo pre nvidie equihash a lyra . Ako znie otázka ?
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Andrew007 - kolko ti to daily dava? oplatilo sa vobec do tolkeho HW investovat ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
andrew zabil prasiatko...tak to uz ano taky rig...tiez ma zaujimaju velmi realne cisla + navratnost vr. amortizacie hwatd... dakujeme
Ahojte, chalani ma zmysel ťažiť na moje zostave? Ide o to že ju moc už nevyužívam keďže som stále v práci mám čas sa zahrať na ňom pár hodín cez víkend aspoň dáke využitie by malo to vodné chladenie.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
S 1080 bez problemov Otazne je, ake mas ocakavania = ako rychlo sa z teba stane bohac.
Tak aktualne ZEC profit pise $195/m s jednou Ti takze pohoda. Dobre to vyletelo. S 1080 sa ti oplati ak na nej nic nerobis tak aspon par eur mesacne.
.
Tak ja neplánujem bohatnúť, ja chcem aby to malo aspoň dáke využitie keď už nič a dá sa ťažiť zároveň CPU aj GPU či je to len o GPU.
Caute borci, zaujimala by ma realna skusenost ci uz niekto skusal realne pretavit cryptomenu na eurace, ktore by skoncili na bankovom ucte. Ktoru burzu pouzit a aka platobna metoda by bola najlepsia a preco. Vdaka za kazdu skusenost.
kks fakt riadne ten ZEC vyletel, keby som podržal pekne by mi vyletel zisk. Čo už, ako vždy keď špekulujem len a len prerobím
Spoiler: ukázať
Citali ste vyjadrenie NiceHashu na FB ? Ze pri zachranili 98% btc a nejake blance. A ze 15 sa kolotoc zasa roztoci ?
https://www.facebook.com/NiceHash/ toto je ofiko kanal zvysok je scam
Kurna myslel som ze som na dobrej
Je nemozne sa registrovat na bitfinex rovnako je nemozne overit sa na coinbase ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Dnes som sa overil na Coinbase takze pohoda. akurat to musis robit doobeda kym amerika spi potom je to nemozne vytazene
A pozor na vyplnenu adresu neda ti to error na to odkazujuci ale ked ti nesedi s fotkou dokladu neprejde a nevies preco skusenost...
A pozor na vyplnenu adresu neda ti to error na to odkazujuci ale ked ti nesedi s fotkou dokladu neprejde a nevies preco skusenost...