Sluchadla ±130 €
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Re: Sluchadla ±130 €
Takze som uplne na tom isto ako na zaciatku.
Vazne nie je dobre ani to vsade ospevovane Fiio E10K 2??
Vazne nie je dobre ani to vsade ospevovane Fiio E10K 2??
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
A co chces akoze od DACu so zosilnovacom za necelych 90 EUR? Zazraky? Highend triedu s vysokym odstupom signal / sum, nizkym skreslenim, bezproblemovym subehom kanalov a dokonalym galvanickym oddelenim? Ako sorry, ale toto su spotrebky na bezne pouzivanie. Kup si, co sa ti paci podla rozpoctu a hotovo. Zazraky od toho ale necakaj.
Mozno je to napisane tvrdo, ale taka je realita. Ospevuje sa kade-tade kadeco.
Mozno je to napisane tvrdo, ale taka je realita. Ospevuje sa kade-tade kadeco.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Vobec necakam zazraky, ale asi sam vies, ze je 100eurovy DAC a 100 eurovy DAC. Proste na poli audia je ovela dolezitejsi udaj pomer kvality ku cene ako cena samotna. Kdejaka cinska skatulka za stovku moze prekonat nasobne drahsie zariadenie etablovanej znacky.
O co mi ide? O co najlepsiu spolupracu s mojimi HD650tkami v danej cenovej kategorii. To je cele. Akosi citim, ze zvuk, ktory z nich dostane iPhone je daleko za ich potencialom a chcel by som sa k nemu aspon trochu priblizit. Postupom casu budem samozrejme ako kazdy postupovat, ale niekde zacat musim.
O co mi ide? O co najlepsiu spolupracu s mojimi HD650tkami v danej cenovej kategorii. To je cele. Akosi citim, ze zvuk, ktory z nich dostane iPhone je daleko za ich potencialom a chcel by som sa k nemu aspon trochu priblizit. Postupom casu budem samozrejme ako kazdy postupovat, ale niekde zacat musim.
Ospevovane bolo v čase prichodu na trh. To už je ale kopa rokov, s kopou novšej konkurencie. A ani nie je vyrobcom odporučany pre použitie sluchadiel nad 150 ohm.
Ak chceš nejake low budgetove riešenie, tak FX Audio DAC X6. Keď už nič, tak hra lepšie ako E10 a je postaveny na TPA6120, čo je relativne vykonny amp. Ten nebude mať s HD650 problem. A je lacnejši. Ale nie je to veľkosť Dragonfly. Proste nemôžeš chcieť kapesne a zaroveň vykonne, prenosne a lacne zariadenie a chcieť od neho aby bolo adakvatne k naročnym domacim sluchadlam.
Kupil si si sluchadla, ktore vyžaduju nejaku uroveň železa a ty tu uroveň podliezaš. Tak sa nemôžeš čudovať že sa niečo ťažko odporuča.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Samozrejme velkost je v rebricku priorit posledna. Hlavne aby to vykonovo stihalo, nehralo prehnane svetlo, nestalo 400eur (idealne do 200 bez dane), DAC/AMP riesenie ktore bude mozne prenasat v pripade potreby, nezabralo pol stola.
Lepsie? Uz sa nieco da?
Lepsie? Uz sa nieco da?
Ok,ak to ma byť kompaktne, a do 200€, v tom pripade posluži nejake nejake prenosne riešenie. Cayin C5DAC, Topping NX4, iBasso Mini Audio D14.
A zo "stolnych" riešeni, ktore nepotrebuju napajanie zo siete, a zaroveň su kompaktne a s dostatočnym vykonom, spomeniem Audinst.
A zo "stolnych" riešeni, ktore nepotrebuju napajanie zo siete, a zaroveň su kompaktne a s dostatočnym vykonom, spomeniem Audinst.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Super, konečne niečo na AliEx so shippingom na Slovensko. Ďakujem.
Prečítam si viac o týchto modeloch, ale zatiaľ ma najviac oslovil Topping a iBasso.
Dnes som bol zobrať tu E10K aby som to potom mal s čím porovnať. E.T. MimozemŠťal ho mal skladom a aspoň budem mať nejaké referencie pokiaľ mi príde balíček z PRC.
Prečítam si viac o týchto modeloch, ale zatiaľ ma najviac oslovil Topping a iBasso.
Dnes som bol zobrať tu E10K aby som to potom mal s čím porovnať. E.T. MimozemŠťal ho mal skladom a aspoň budem mať nejaké referencie pokiaľ mi príde balíček z PRC.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Fiio nehra vobec zle, ale 300Ohmovym sluchadlam fakt nejak nestiha, objednal som Audinst mx-1, zajtra by som ho mal mat. Celkom sa tesim na porovnanie.
To sme ti pisali, že to na to vhodne nie je.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nejde o ohmy ale o citlivost, vid k701, a nezabudni mx-1 prepnut na high gain, aj ked neviem preco si prave ten objednal
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Ide aj o ohmy.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Objednal som mx-1 lebo ho mali jediny na sklade a postovne (kedze su sviatky) je z PRC tak 5 tyzdnov minimalne...
vlastne mx-2 ma len o jeden opticky vstup navyse, co je pre mna irelevantne kedze aj tak este nic opticke tu nemam.
Je nejaky problem s MX-1 a HD650? Co som cital skusenosti ludi co ho mali, udajne je to vskutku silna masinka s dobrym zvukom.
vlastne mx-2 ma len o jeden opticky vstup navyse, co je pre mna irelevantne kedze aj tak este nic opticke tu nemam.
Je nejaky problem s MX-1 a HD650? Co som cital skusenosti ludi co ho mali, udajne je to vskutku silna masinka s dobrym zvukom.
Rozdiel medzi MX1 a MX2 rozhodne nie je len v optike. Su to uplne ine masinky. Je tam iny dac, usb confroller, zosilovac....
Nevidim na nom nic zle, ako jeden z mala v tejto cenovke nebude mat s HD6 problem. O to viac ked to chce nove a kupitelne tu.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Na tom MX-1 sa mi paci moznost realne vymenit svaba ak by bolo nieco blbo. Kupit nove to chcem kvoli uctovnictvu, nie kvoli zaruke
Momentalne ale ani bazar SK/CZ nic moc, par Mojo za ktore pytaju nezmysel, ale inak bud slabe alebo extra drahe.
Momentalne ale ani bazar SK/CZ nic moc, par Mojo za ktore pytaju nezmysel, ale inak bud slabe alebo extra drahe.