Čaute, rozhodol som sa zlepšiť ozvučenie v aute "ide o fabiu I combi"Chcel by som len do zadu kde nemám žiadne,prípadne vymeniť aj tie origo predné.Pozerám po týchto reprakoch
predné :https://www.carmedia.cz/reproduktory-do ... -i-stage2/
zadné https://www.carmedia.cz/reproduktory-do ... ni-stage2/
Ide mi o dokúpenie rero bez subofera k rádiu žiadne veľké zásahy čiže uloženie do pozícii tam kde by aj maly byť nechcem laminovať atd....len nech to hrá lepšie ako doteraz .Ak máte nejaké skúsenosti postrehy budem rád.Cena je cca 200e max ale to už aj s tými prednými a robotou.
repro do auta
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
repro do auta
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: repro do auta
vytlm dvere a nespoznas si ani tie papierove srandy co sa tvaria na repro .. a bez vytlmenia mozes daj aj repro za 300e a nebudes spokojny
-
- Nový používateľ
No ostala mi jedna rolka asi 1x2m akustickej peny že by som hu tam natlačil do tých dverí ale asi myslíš také štvorcové pláty lesklé protivibračné.lepermessiah napísal: ↑Po 18. Dec, 2017, 19:19 vytlm dvere a nespoznas si ani tie papierove srandy co sa tvaria na repro .. a bez vytlmenia mozes daj aj repro za 300e a nebudes spokojny
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no hej, vyslovene asfalt typu STP a podobne .. a na to pena, vytlmene Fabie musia byt na nete kade tade, popozeraj ako to robili profici ..
-
- Nový používateľ
Ved hej pozeral som je toho spústa ale ja chcem vymeniť repro do origo pozíci a zvečša to robia tak režú laminujú a podobne až takto to nechcem....Ale tie pláty stoja za úvahu
Ja som iba menil repro na dvoch autách, pomohlo pri oboch aj bez vytlmenia dverí, aj keď v oboch prípadoch to brzdilo ešte rádio a kým som nevymenil aj to výmena samotných repro moc nepomohla. Repro + rádio sa mi do tých 200€ dokopy zmestilo, JBL repro + Pioneer rádio.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja by som na tvojom mieste zadné repro neriešil... Pre teba ako vodiča, je výhodnejšie dať dopredu repro... Do 200€ by sa dalo aj rádio, repro a aj materiál na vytlmenie. Stačilo by zvnútra vytlmiť vonkajší plech, zarobiť "diery" na vnútornom plechu aby bola uzavretá ozvučnica a ešte nejakú akustickú penu poprípade za reprák a medzi dvere a tapacír. https://jfaudio.sk/wp-content/uploads/n ... 1-of-5.jpg
A keď budeš meniť repro, tak väčšinou je potreba pod repro ešte najlepšie MDF krúžok, jednak kvôli zvuku a aj kvôli tomu, že hlbšie repro ti nemusí vojsť do dverí.
A keď budeš meniť repro, tak väčšinou je potreba pod repro ešte najlepšie MDF krúžok, jednak kvôli zvuku a aj kvôli tomu, že hlbšie repro ti nemusí vojsť do dverí.
-
- Nový používateľ
Ja som bol zvyknutý mať vzadu silnejšie a v predu slabšie repraky (tak nastavné že v zadu to hralo hlasnejšie ako vpredu) a teraz v zadu namám žiadne,som z toho akosi nesvoj ked jazdím ,preto chcem dozadu.A má mi to robiť jedna firma tak určite sa budeme baviť aj o tom odhlučnení.
Len som sem napísal pre tie repraky že aké máte skúsenosti značka prípadne konkrétny typ alebo aké parametre na reprakoch treba pozerať.Zatiaľ komuníkácia bola že repraky nejaké majú ale aby mi tam nedali zrovna nejaké šunty čo im ostali.Tak si objednám asi svoje snád stým nebudú mať problém.Len tá montáž tahanie káblov by ma zabila keby som skončil tak by mi možno už ani smerovka nešla.
Záver chcem zadné + vytlmenie a uvidí sa kolko ostane alebo zase po novom roku vymením aj ten predok a rádio.
"diemkej" pozri prvý príspevok odkazy tam sú aj tie krúžky.
Len som sem napísal pre tie repraky že aké máte skúsenosti značka prípadne konkrétny typ alebo aké parametre na reprakoch treba pozerať.Zatiaľ komuníkácia bola že repraky nejaké majú ale aby mi tam nedali zrovna nejaké šunty čo im ostali.Tak si objednám asi svoje snád stým nebudú mať problém.Len tá montáž tahanie káblov by ma zabila keby som skončil tak by mi možno už ani smerovka nešla.
Záver chcem zadné + vytlmenie a uvidí sa kolko ostane alebo zase po novom roku vymením aj ten predok a rádio.
"diemkej" pozri prvý príspevok odkazy tam sú aj tie krúžky.
-
- Nový používateľ
Ok tak vďaka za typy rady objednal som tie z prvého komentu okrem predných tie som zobral stage3