nó to mi už z alzy stačí. ďakujem za link. niekedy o mesiac to objedná. dobrá vec si myslím
to potom treba aj nejak čistiť či vôbec keď sa nato zachytávajú špiny?
Vyčistenie klávesnice G15
Re: Vyčistenie klávesnice G15
Spoiler: ukázať
ta hmota je vlastne spotrebny tovar a ked sa casom zaspini tak treba kupit novu, vzadu mas aj aku farbu ma mat aby bola este dobra. Postupne sa sfarbuje do takej tmavej zelenj, ked sa spini. Samozrejme ak tam zachytis nieco vacsie, tak to das prec.
jasné rozumiem.donner napísal:ta hmota je vlastne spotrebny tovar a ked sa casom zaspini tak treba kupit novu, vzadu mas aj aku farbu ma mat aby bola este dobra. Postupne sa sfarbuje do takej tmavej zelenj, ked sa spini. Samozrejme ak tam zachytis nieco vacsie, tak to das prec.
Tuto klavesnicu mam uz vela vela rokov... Za ten cas som ju asi asi 3x cistil dokladne, robim to tak, ze si odfotim rozlozenie klavesov mobilom. Potom vyberiem vsetky klavesy, ide to velmi jednoducho, iba prva ide tazsie.
Nasledne dam klavesy do mycky na umyvanie riadu, klasika tableta, 65 stupnov, prazdna mycka, vsetky klavesy dam do vnutra drziaku na pribor...
Potom klavesy dam do bidetu (alebo inej vacsej nadoby), a dosusim ich fenom, treba davat pozor, aby ti niekam neuleteli minule mi v tom bidete jedna klavesa vletela do toho bezpectnostneho otvoru proti vytekaniu vody . Som to zistil az ked som skladal klavesnicu, som to potom vytiahol vysavacom z tade, ze som prisal vysavac o ten otvor a vletela klavesa do sacka vysavaca veselo!
Potom budes mat tak ciste klavesy, ze nebudes chapat a napises mi dakovnu spravu!
edit 2: Este dalsi trik ti prezradim, podarilo sa mi znicit membranku pod A tlacitkom (hranie hier).... Tak som vyrezal membranu z pod gombika" Scroll Lock" (nepotrebny gombik), obe som vyrezal v stvorcovom rozmere a iba som ich vymenil a prilepil lepidlom na novom mieste
edit 3: citam, ze v roku 2011 som mal iny postup
Nasledne dam klavesy do mycky na umyvanie riadu, klasika tableta, 65 stupnov, prazdna mycka, vsetky klavesy dam do vnutra drziaku na pribor...
Potom klavesy dam do bidetu (alebo inej vacsej nadoby), a dosusim ich fenom, treba davat pozor, aby ti niekam neuleteli minule mi v tom bidete jedna klavesa vletela do toho bezpectnostneho otvoru proti vytekaniu vody . Som to zistil az ked som skladal klavesnicu, som to potom vytiahol vysavacom z tade, ze som prisal vysavac o ten otvor a vletela klavesa do sacka vysavaca veselo!
Potom budes mat tak ciste klavesy, ze nebudes chapat a napises mi dakovnu spravu!
edit 2: Este dalsi trik ti prezradim, podarilo sa mi znicit membranku pod A tlacitkom (hranie hier).... Tak som vyrezal membranu z pod gombika" Scroll Lock" (nepotrebny gombik), obe som vyrezal v stvorcovom rozmere a iba som ich vymenil a prilepil lepidlom na novom mieste
edit 3: citam, ze v roku 2011 som mal iny postup
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
XYZ.HELP - cyber clean
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Bidet to ako vážne a pred tým si si vnom umil zadok niektorý jedinci ma fakt dokážu zabavit. Myslím si že to máš teraz úplne bez baktérií
Ten bidet sa nepouzival . Bol iba taka imidzovka . No mozno skusim ten cyber clean, ale ked mu robite take promo, neviem ci je fakt tak dobry, ci mate z toho nejake percenta
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite