Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Bohuzial su pretazeni, ale bolo aj horsie 

Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
mne nicehash jede, i ked niekedy mu trosku trva pri zmene poolu sa pripjit. inac, nicehash nepodporuje moju obstaroznu i7cku, cez co by som ho vedel vyuzit, resp. co ho podporuje? 

https://www.linkedin.com/feed/update/ur ... 4270548992 CEO Nicehash rezignoval, pravdepodobne cast dealu, ak to kupil niekto smart s tym, ze to bude pre hashpower selerov akokolvek vyhodne, sa mozeme rozlucit...
Neviete kolko euro dava 8700k pripadne 8600k za den na nicehash? Lebo ak to bude zaujimava suma, tak kupujem novy procesor
, (treba mi tak ci tak). A este otazocka k tomu viete mi niekto spravit delid na tento procesor v Bratislave? Lebo https://github.com/xmrig/xmrig/issues/207 tu sa spominaju nejake problemy... Netazite niekto tak?
On the Ryzen side, on the 4GHz 1800X, xmrig alone reaches 660 H/s (or 600 H/s stock clock)
My old 4790k (stock clock) with xmrig alone reachs 350 H/s without any retries or ramp up.

On the Ryzen side, on the 4GHz 1800X, xmrig alone reaches 660 H/s (or 600 H/s stock clock)
My old 4790k (stock clock) with xmrig alone reachs 350 H/s without any retries or ramp up.
Naposledy upravil/-a XYZ.HELP v Št 21. Dec, 2017, 20:50, upravené celkom 1 krát.
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
1-2e - viac necakaj je nezmysel skrz to kupovat nove CPU. Aj ten moj odhad moze byt absolutna blbost - nicehash je up ani nie 24 hodin... a zasa sa pytame na eura nie na coiny - eura zalezia na kurze kazdy den inak, skor odporucam zamysliet sa nad tym co minovat, kde, preco, ako plan do buducna kde to vyplatit potestit dake veci nech mas istotu ze ked to napr praskne aby si vedel rychlo predat. Ale na jednom CPU nezbohatnes
Netahaj sem delid to je OT.
Netahaj sem delid to je OT.
<2€/den by to mohlo byt, cize nerentabilne pocitat vynosnost. Ja napriklad neviem docielit aby slo 10 jadier ale ide iba 6... 
.
Akoze ono ide len o to, ze budem mat zadarmo elektrinu teraz na polroka, a uvazujem ci kupit nove vnutornosti teraz, ci polroka, tak mozno to ma zmysel popohnat trosku.
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Takze zakladny miner ide (Nvidia verzia). Nejde ale cez CPU, navyse nereaguje na zmeneny config, aby skryval okna . . . nanovo som nahodil Legacy verziu, nanovo pospustal benchmarky. Na CPU benchmarkoch to nepreslo (timeout, terminated). Nasledne na algoritmoch, ktore som daval pustat dava same timeouts (nechal som si zapnute log okna).
To, co fungovalo a bolo jednoduche zrazu nefunguje. Zakladny miner mi dava cez GPU vytaznost odhadom 2,50 EUR / den, so ZEC som podla kalkulacie na 2,40. A nemusim cakat na zostatok BTC, atd.
Zacina sa to znacne komplikovat. Zatial teda idem na ZEC, lebo na toto nemam nervy a len stracam cas. O nejaky tyzden skusim znovu Legacy verziu, ci sa to neutrasie.
hulo92 --> Cez CPU SUMO coin a Electroneum. Ine asi moc nedava zmysel.
To, co fungovalo a bolo jednoduche zrazu nefunguje. Zakladny miner mi dava cez GPU vytaznost odhadom 2,50 EUR / den, so ZEC som podla kalkulacie na 2,40. A nemusim cakat na zostatok BTC, atd.
Zacina sa to znacne komplikovat. Zatial teda idem na ZEC, lebo na toto nemam nervy a len stracam cas. O nejaky tyzden skusim znovu Legacy verziu, ci sa to neutrasie.
hulo92 --> Cez CPU SUMO coin a Electroneum. Ine asi moc nedava zmysel.
Naposledy upravil/-a Odar v Št 21. Dec, 2017, 21:26, upravené celkom 1 krát.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mne ta legacy verzia ani nejde spustit - chvilu to stahuje minery, potom pise ze setting up miners ale pod nim je stale zaseknuty progress stahovania na 99,74%, a tie minery stahuje aj ked ich stiahnem predtym manualne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
prave mi dorazili love na coinbase.vcera rano som ich tam poslal.tj 1den...
z 5k mi nakupilo eth za 4924e...aj ked poplarok mal byt len 49e...hmm potesi:) ako sa hovori prijemny zaciatok.
moja blbost mal som nakupit nejake "cele cislo" eth
z 5k mi nakupilo eth za 4924e...aj ked poplarok mal byt len 49e...hmm potesi:) ako sa hovori prijemny zaciatok.
moja blbost mal som nakupit nejake "cele cislo" eth

-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
chlapci korekcia prichadza 

main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Klasika, nakúpim a padne to, ono to len na mňa čakalo 
Alebo na quickyho

Alebo na quickyho

-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vzdy na niekoho
klidecek....toto su neni akcie, tuto to skace hore dole 20% z vecera do rana...

Heh, coinbase je neskutočne rýchly. 15. poslane peniaze cez sepa, dnes 22. o stvrtej rano potvrdili prijatie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.