Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
jasne, ze sa daju prehodit. Staci ich poslat na adresu penazenky co si spravis na Bitstampe...
Ja robim vklady SEPA, bez poplatkov (1-2 dni co som naposledy vkladal, ale to bolo este niekedy v lete cca, teraz maju toho asi viac).
Odar: Ja som s mojim nakupom na 1850 velmi spokojny, uz to vyslo na 2100 Docela stastie, iba par krat sa mi takto podarilo kupit "Dip" naposledy ked som kupoval akcie Googlu
Ja robim vklady SEPA, bez poplatkov (1-2 dni co som naposledy vkladal, ale to bolo este niekedy v lete cca, teraz maju toho asi viac).
Odar: Ja som s mojim nakupom na 1850 velmi spokojny, uz to vyslo na 2100 Docela stastie, iba par krat sa mi takto podarilo kupit "Dip" naposledy ked som kupoval akcie Googlu
Naposledy upravil/-a drastyk v Pi 22. Dec, 2017, 11:55, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
cize doslova zalezi na tom kde budem potom eth predavat? na coinmarkete vidim eth cca 700... na bitstampe ukazuje 575? ci zle vidim, na coinbase bol naposledy rano 640 ? ---som z toho magor
- drastyk
- Používateľ
Quicky; asi by som to teraz nepresuval, ja by som skorej uvazoval opacne - kedze na Coinbase su vyssie ceny a na bitstampe nizsie.
nakupovat na Bitstampe a predavat na Coinbase
nakupovat na Bitstampe a predavat na Coinbase
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
na bitstampe kym dostane verifikaciu teraz tak dovidenia
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Jasne. Plus musis zohladnit tranzakcne poplatky a minimalne mozne nakupy a predaje. Mne trebars Coinbase vyhovuje kvoli tomu, ze sa tam daju doslova kupovat a predavat "drobne". Nemusis nakupovat povezme za 100vku a podobne.
vyplacal niekto uz z conibase euro penazenky na bankovy ucet?
Ak ano, skusenosti?
Ak ano, skusenosti?
- drastyk
- Používateľ
ja som vyberal z Coinbase este tusim niekedy v Lete. Velmi zla skusenost, chodilo to asi 2 tyzdne, nikto mi neodpovedal na ticket co som vytvoril...
Peniaze prisli, ale chvilku som mal stres, ze co s tym je...
Osobna skusenost s Bitstampom lepsia -> vyber do 2 dni na ucete, odpoved na ticket do 24 hodin (raz sa mi oneskoril prevod do ETH penazenky, ale to bola pretazena siet kvoli Cryptokitties)..
Peniaze prisli, ale chvilku som mal stres, ze co s tym je...
Osobna skusenost s Bitstampom lepsia -> vyber do 2 dni na ucete, odpoved na ticket do 24 hodin (raz sa mi oneskoril prevod do ETH penazenky, ale to bola pretazena siet kvoli Cryptokitties)..
Keď sme už pri tom vyplácaní peňazí na bank. účet.
Ako to je s poplatkami? Daň sa tam hneď stiahne alebo to priznáte pri daňovom? Má to zmysel priznať?
Ako to je s poplatkami? Daň sa tam hneď stiahne alebo to priznáte pri daňovom? Má to zmysel priznať?
-
- Pokročilý používateľ
keby to fico videl uz sedis
brosklo good point, len aby som sa cez tie vselijake poplatky nedostal 1:1... resp poviem to inak kvoli 10euram si nebudem komplikovat zivot... uvidime ten coinbase ako sa vyvinie,netlacia ma tie koruny, takze sa to tam moze ohrievat a uvidimekam eth poputuje v kazdom pripade mam nejaky ciel tak uvidime ci ho dingneme
brosklo good point, len aby som sa cez tie vselijake poplatky nedostal 1:1... resp poviem to inak kvoli 10euram si nebudem komplikovat zivot... uvidime ten coinbase ako sa vyvinie,netlacia ma tie koruny, takze sa to tam moze ohrievat a uvidimekam eth poputuje v kazdom pripade mam nejaky ciel tak uvidime ci ho dingneme
q - siel so do toho po hlave za to respekt a drzim palec. Sme na jednej lodi predsa
len si si nevybral idealny cas quicky uz treti den to ide dolu :-X
Toto su iba zlavy! Taky black friday kryptomien da sa povedat
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
Zatiaľ čakám na overenie.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
trafit uplne idealny cas sa podari bud niekomu pri koryte alebo mega stastie..
kupil som 675.... https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum/#charts
podla tohto to neni "az take" zle
v kazdom pripade vzdy je to riziko...isiel som do toho zo zvedavosti (to,ze nemam stastie nieco dostat zadarmo som uz zistil davno). cize ciel je vyskusat si to, v lepsom pripade budem na nule, v horsom som zmiereny s loss 50%... vsetko do plusu je pre mna len bonus )
kupil som 675.... https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum/#charts
podla tohto to neni "az take" zle
v kazdom pripade vzdy je to riziko...isiel som do toho zo zvedavosti (to,ze nemam stastie nieco dostat zadarmo som uz zistil davno). cize ciel je vyskusat si to, v lepsom pripade budem na nule, v horsom som zmiereny s loss 50%... vsetko do plusu je pre mna len bonus )
nie ze to neni zle, je to uplne jedno, ako pise Q. ETH je momentalne prekupeny na kost a teda 20,25% hore dolu je uplne normalna vec v ramci dennych nakupov a predajov.
odporucam sledovat kurzy u svojich provideroch. ETH/EUR vychadza vela krat inak ako ETH/USD. A kurzy su od providera detto.
Q ak mas ufona hod si coinbase apku zo storu a zapni si ich widget. Je to super na take pokukovanie popripraci
https://www.ethnews.com/analysis/12-21- ... nd-support odporucam kuk ak chcete nakupovat eth soonish.
Apropo ake su vase predikcie ku koncu roka? Ja predikujem USD/ETH az na urovni 1000 USD/1ETH ku 31.12.
odporucam sledovat kurzy u svojich provideroch. ETH/EUR vychadza vela krat inak ako ETH/USD. A kurzy su od providera detto.
Q ak mas ufona hod si coinbase apku zo storu a zapni si ich widget. Je to super na take pokukovanie popripraci
https://www.ethnews.com/analysis/12-21- ... nd-support odporucam kuk ak chcete nakupovat eth soonish.
Apropo ake su vase predikcie ku koncu roka? Ja predikujem USD/ETH az na urovni 1000 USD/1ETH ku 31.12.