Rozdelovač na lan kabel
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Rozdelovač na lan kabel
Ak mozes, vyskusaj najskor iny router. Inak taketo veci sa potom urcite neriesia rozdelovacom, ale switchom. Ale u teba ani ten netreba.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nezda sa ti to kus na hlavu, ze ked do rozdelovaca (urceneho na rozdelovanie) pripojis druhe zariadenie, tak to nejde? naco to potom je?
A ano, bezne taketo rozdelovanie funguje tak, ze z gigovej linky ti spravi 100MB...lebo princip rozdelovania je taky, ze na kazdych 100mb potrebujes 4 zily LAN kabla, ktory ich ma dokopy 8. Na Gbit potrebujes vsetkych 8 a nijak to neocuras.
A presne ako pisal Kovinator, ziadne podobne blbiny sa nikdy neriesia. Ak chces "rozdvojit, roztrojit, roz-...XY" LAN kabel, kupis si switch s prislusnym mnozstvom portov.
Ak zariadenia patria poskytovatelovi, a nevedia si oni s tym dat rady, tak v prvom rade kop do nich, nech riesia, pripadne ti zariadenia vymenia. Tych 5x co u teba boli riesili vlastne co? lebo s tymto nieje ani moc co robit.
A ano, bezne taketo rozdelovanie funguje tak, ze z gigovej linky ti spravi 100MB...lebo princip rozdelovania je taky, ze na kazdych 100mb potrebujes 4 zily LAN kabla, ktory ich ma dokopy 8. Na Gbit potrebujes vsetkych 8 a nijak to neocuras.
A presne ako pisal Kovinator, ziadne podobne blbiny sa nikdy neriesia. Ak chces "rozdvojit, roztrojit, roz-...XY" LAN kabel, kupis si switch s prislusnym mnozstvom portov.
Ak zariadenia patria poskytovatelovi, a nevedia si oni s tym dat rady, tak v prvom rade kop do nich, nech riesia, pripadne ti zariadenia vymenia. Tych 5x co u teba boli riesili vlastne co? lebo s tymto nieje ani moc co robit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Aký máš ten druhý Wifi Router, skúšal si aj iný? Aký máš rýchly internet aký je vlastne poskytovateľ? Ja si myslím že technici sú asi taký, zapojiť prednastavene zariadenie a neriesit chýba bude niekde v tvojom routri lenže oni si nevedia rady ako prvý postup vyskúšal by som druhý Router.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
kup si do 50 euro mikrotik router mas tam aj kvalitne wifi aj dalsie 4 lan porty pichni to dnu a uvidis co ako.