Galaxy S8
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31
Re: Galaxy S8
a liqua odolnost ako hodnotis? mas ho v puzdre?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lebo nie kazdy den som v kancli?;)
mam ho v puzdre, jasne, ale iba takom tenkom (original samsung)
je mi jedno aka je odolnost toho skla, ked padne na zem, pavucina je ista.
je mi jedno aka je odolnost toho skla, ked padne na zem, pavucina je ista.
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
To sklo vydrzi dost vela. Mne padla S7 z ruky na dlazbu, par krat na parkety a podobne ale rozbil som ju az kladivom
Inak mam po 20 mesiacoch na oboch sklach iba take bezne skrabance od piesku, ktore je vidno len ked utriem displej a natocim ho oproti svetlu. Silikonovy obal a tvrdene sklo by to vyriesili ale radsej mam o 2mm tensi telefon.
Inak zo strany Samsungu je pre mna fail ich VR. S7 sa asi po 5 minutach zacne prehrievat a potom bud vsetko laguje alebo mi rovno na displej napise, ze je prehriaty a musim cakat.
Inak mam po 20 mesiacoch na oboch sklach iba take bezne skrabance od piesku, ktore je vidno len ked utriem displej a natocim ho oproti svetlu. Silikonovy obal a tvrdene sklo by to vyriesili ale radsej mam o 2mm tensi telefon.
Inak zo strany Samsungu je pre mna fail ich VR. S7 sa asi po 5 minutach zacne prehrievat a potom bud vsetko laguje alebo mi rovno na displej napise, ze je prehriaty a musim cakat.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Nový používateľ
takze asi vyhrava S8, mam moznost kupit ho z rakuska, neviete o niecom takom ako rakuska heureka? Tuna ide najlacnejsi od 530, co som nasiel, pripadne pozeram bazos novy nerozbaleny, ale nic som nenasiel pouzitelne.
idealo.at
geizhals.at
ale pozeral by som ho radsej v nemecku, tam bude lacnejsi.
geizhals.at
ale pozeral by som ho radsej v nemecku, tam bude lacnejsi.
-
- Nový používateľ
tak daj tipy na DE obchody, ale aj tak najrealnejsie bude asi nerozbaleny z bazosa, kedze rakusko porovnatelne ako slovenske eshopy
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
https://geizhals.eu/?fs=galaxy+s8&in=
Myslím, že sa DE/AT neoplatí ani pozerať.
Myslím, že sa DE/AT neoplatí ani pozerať.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
za 530e ked kupis new tak bomba mobil