ja neviem ale mne to proste pride ze vyrobcovia su trosicku utrhnuti z realneho sveta. Iste, toto bude niche market, 49" na sirku v tomto formate bude asi dva a pol metra siroke [just kidding] takze z praktickeho hladiska to na bezny stolik bezneho sudruha naozaj nezmestis a ze budes krutit hlavou je garantovane - to hovorim ja, majitel 39" 4K 16:9 formatu. Cenovka je uplne mimo, akoze fest... keby to stalo cojaviem 700-800 tak nejaky blazon na specialne pouzitie (napriklad superfanatik do lekarskeho prostredia co doma robi amaterske operacie ladvin alebo slepeho creva pripadne panorama-freak posielajuci obrazky do www.kolor.com sutazi) si to este lajzne...
Na hranie dost nevhodne, hry nie su optimalizovane. Na desktop tazko pouzitelne, od nejakej fyzickej sirky proste stacilo a viac neobsiahnes, fakt sa snazim najst na tento produkt miesto na trhu za akukolvek cenu a hodne sa mi nedari. A potom sa pozriem na tu cenovku - iste je vysoka pretoze objem vyroby bude nula cena dva v porovnani s tym co sa robi dnes masovo takze fixne naklady sa nerozkladaju na pocet kusov tralalalalala... a akykolvek drobny zaujem o tento produkt je este viac mikro nano piko.
Cele zle u mna, ale verim tomu ze vsetci piati zakaznici co to kupia budu mat velky wow faktor. Neprakticky, ale velky.