GELID Solutions Tranquillo vs silentiumpc fera 3
- martin0134
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
GELID Solutions Tranquillo vs silentiumpc fera 3
Caute , myslel som ze kupim chladic fera 3, ale momentalne je v obchodoch nedostupny a nechce sa mi nan cakat . Ako je na tom teraz Gelit vs fera ? Viem ,ze kedysi bol v tejto triede gelit to najlepsie a potom prisiel fera chladic ...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Re: GELID Solutions Tranquillo vs silentiumpc fera 3
Starý gelid bol na tom o čosi lepšie nový rev o čosi horšie. Viacmenej ide len o fan, na aký cpu chceš ten chladič ? ja som bral feru lebo iný by sa mi asi nevošiel vedľa ramiek ( fera je mierne posunutá do strany). A vydáva taký jemný rapkavý zvuk, ktorý ale počuješ len veľmi blízko neho. A pasta pridávaná k tej fere je jak guma na modelovanie tuhá.
Spoiler: ukázať
- martin0134
- Používateľ
Na i5 6600 to bude .
-
- Používateľ
http://pc.zoznam.sk/gelid-tranquilllo-r ... a-nepodari tu máš rečku, tá fera tam výkonovo ide o čosi lepšie. Mne sa točí pri 100% loade na nejakých 1250rpm. Ale tak pretočená 2600 je kúrič žrút než ten tvoj. Ak chceš ísť do lacného chladiča, podľa mňa chybu nespravíš ani tým gelidom. Prípadne niečo z iného súdka, alebo bazár, noctue bazárové sa dajú zohnať do 30€ solidné.
BTW: na alze je teraz fera skladom..
BTW: na alze je teraz fera skladom..
- martin0134
- Používateľ
Objednal som nakoniec z alzy za super cenu rozbaleny kus Fera 3 . Dufam , ze bude ako novy
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bude, len ti tam bude niečo chýbať...A akože wtf, že si hamižný priplatiť tých 4-5€ za nový...tvl...ma fakt nikdy neprestanú niektorí udivovať. Ruky-nohy by som rezal za také.
A pozor, aktuálny Tranquillo (rev.4) je o dost horšie ako rev.3, ktoré bolo o niečo horšie ako rev.2, ktoré bolo cca na úrovni Fera 2, pričom Fera 3 je ešte o najmenší kúsiček lepší ako Fera2.
A pozor, aktuálny Tranquillo (rev.4) je o dost horšie ako rev.3, ktoré bolo o niečo horšie ako rev.2, ktoré bolo cca na úrovni Fera 2, pričom Fera 3 je ešte o najmenší kúsiček lepší ako Fera2.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
Ja nevidím na rozbalených veciach nič zlé najmä ak napr. alza na ne dáva plnú záruku. Hej no Gelid nahodil trend čim novší tým horší